Gde mogu da popravim stari mac a da me ne oderu.. mislim znam da mi je jeftinije kupiti novi lap.. ali ako bi mogao da popravim ovaj mac povoljno to bih i uradio..
Mislim da bi mi trebalo par giga rama, moze polovno, i hard.
Ma jok, ne radi.. na dugme samo osvetli ekran i to je to.. ne znam gde da procetam model, pise na nekoj nalepnici da je core 2 duo, hard 120gb hard, 1gb rama.. i pise za optiku i to je to.. i za bateriju.. kad se upali ne pise nista.. samo osvetli ekran.. i to je to ne znam vise sta gde da procitam.. jbg..
Dok se pali, drzi Option taster i javi da li se nesto desava. Valja to popravljati, pogotovo ako je Core2 Duo a ne Core duo (mada ako je samo 1GB RAMa, moguce je da je Core Duo) Model citas dole na poklopcu nesto A1xxx. Ako si iz Bg, posalji mi mail, da ti uradim besplatno dijagnostiku i eventualno, ako zelis, popavku.
Jel si ga koristio ranije? Deluje kao da je zakljucan :D
:: e uspeli nesto : :: :: model je A118 :: :: kad pokusam sa option+power izlazi katanac i polje za unos sifre, ali tu nista dalje ne reaguje, ni stara sifra ni bez sifr :: :: kad pokusam samo sa power cuje se samo muzika i zasvetli ekran i trepce znak pitanja.. cora :: :: kad ubaci snow leopard i restartujem lap opet dobijem samo osvetljen ekran.. znaci opet cora ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.