Moj komp ima vec koji mesec sporadicno zamrzava kad sam u mozilli pri pokusaju da menjam tabove, ili kada pretrazujem hard za podacima.. znaci zamrzne i ne mrda po par sekundi, mis reaguje za to vreme ali ne mogu da promenim ni tab ako sam u mozilli ni folder ako pretrazujem hard.. ne uvek, ali recimo jednom na pola sata ili tako nesto.
:: :: Prva pomisao bad sector mada moze i ram ja mislim, ali tu bi vec definitivno popio BSOD :: :: Uglavnom, cenim hardware. Uradi testove na HDD (particija C pogotovo) i Ram :: ::
juce se mlatili 2h sa nekim dell-om , radi OK , radi super, i onda uspori ko flicka .. nemozes nista raditi jedno vreme , pa proradi .. nema neki patern ..
merili temperature , menjali diskove , ramove
na kraju deinstalirali govno od CHROMEA koji nije bio ni pokrenut ali je drljao svoje sa CIA,KGB,BIA u pozadini !!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.