Problem je u tome sto se lap top jednostavno receno zamrzne, znaci nema pravila moze da se zamrzne posle par minuta ili posle par sati.
Zamrzavanje slike se desava u svim situacijama, znaci od samog desk topa i to dok ni jendan jedini program nije upaljen sem antivirusa i drajvera ili dok se surfuje internetom recimo.
Probano je sledece : - Da se lap top kompletno ocisti i da mu se zameni termalna pasta.
- Memorija je testirana i ispravna, prosla 2 kruga u mem testu (Probana je i druga memorija isti stvar tj opet mrzne)
- Proban je i drugi procesor, isto se desava.
- Hard disk je totalno ispravan i prolazi test u Sentinelu i Regeneratoru.
- Naravno instaliraj je i svez Windows 7 Ultimate 32 bit-a sa poslednjim drajverima sa oficijalnog HP-ovog sajta, ista stvar znaci ponovo se slika zamrzava.
- Probao sam cak i da izbrisem drajver za grafiku tj za HD 4250 (to je inace i chipset i grafika mislim da je 880 chipset) naravno sve sto ostaje za drajverom je takodje uklonjeno ali bez rezultata tj i dalje zamrzava sliku.
- Probao sam i drajvere sa AMD-ovog sajta, poslednje za ovaj chip ali ista prica.
- Temperature u toku rada su recimo smesne, znaci od 65c max pod opterecenjem, Ilde na nekih 35/40c.
Znaci kad se desi da zamrzne ne mozes nista da radis sem da ga ugasis i upalis ponovo.
Jel ima neko neku ideju sta bi moglo da bude ? Hvala :D
I ja sam razmisljao o tome druze, ali me buni to sto se tako manifestuje tj sto samo mrzne sliku a sve ostalo radi prerfektno, znaci nema da nece da upali sliku ili da baca recimo linije po ekranu ili tako nesto.
Probacu da instaliram sad Windows XP cisto da vidim sta ce tu da se desava.
Samo ćeš da mlatiš praznu slamu. Jedini lek je prekuglavanje ili zamena čipa.
:: I ja sam razmisljao o tome druze, ali me buni to sto se tako manifestuje tj sto samo mrzne sliku a sve ostalo radi prerfektno, znaci nema da nece da upali sliku ili da baca recimo linije po ekranu ili tako nesto :: :: :: Probacu da instaliram sad Windows XP cisto da vidim sta ce tu da se desava ::
:: Samo ćeš da mlatiš praznu slamu. Jedini lek je prekuglavanje ili zamena čipa :: :: :: :: I ja sam razmisljao o tome druze, ali me buni to sto se tako manifestuje tj sto samo mrzne sliku a sve ostalo radi prerfektno, znaci nema da nece da upali sliku ili da baca recimo linije po ekranu ili tako nesto :: :: :: :: :: :: Probacu da instaliram sad Windows XP cisto da vidim sta ce tu da se desava :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.