Hitno mi treba servis u Novom Sadu koji može odmah da utvrdi kvar pošto kompjuter neće da se upali a treba mi za posao a nemam vremena, a ni od nikoga da pozajmim napajanje da vidim da li je crklo. Hvala unapred.
Koje je napajanje? Imaš pun N.Sad servisa, potraži na guglu, ako se ne nađe neko da predloži, ali dijagnostiku može svako da uradi, samo je pitanje cene.
:: Hitno mi treba servis u Novom Sadu koji može odmah da utvrdi kvar pošto kompjuter neće da se upali a treba mi za posao a nemam vremena, a ni od nikoga da pozajmim napajanje da vidim da li je crklo :: Hvala unapred.
CHIEFTEC od 700w, ali je staro oko 7 godina, znam da ima puno servisa ali ne mogu da ostavim komp par dana da se kiseli tamo jer mi treba za posao, a i ne volim da mi neko čeprka po njemu jer imam za mene neke važne podatke pa da se slučajno ne obrišu pa sam zato pitao ovde.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.