Na FAN-u mounting holes su 120mm, a sirina hladnjaka 110mm. Cupavo, ali bi sigurno moglo da se sbudzi nekako. Recimo, samo na dva srafa da se pricvrsti...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
E jbg, ne znam bas. Uglavnom gledas airflow i koliku buku stvara. Ako ima dobar protok vazduha i ne stvara preveliku buku, to ti je to.
Iskreno za ovaj FAN ne znam, ali mi se cini da je ok. Javice ti se neko drugi za neke predloge, jer nisam bas u tim vodama oko hladnjenja. Kod mene sve przi i greje :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
U principu svi ti tanki ventilatori su znacajno losiji od 25mm debelih ventilatora, tako da ti preporucujem neki drugi vent, osim ako imas problem sa visokim ramom i mislis da nece stati.
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.