Donela mi rodbina iz sela,neki stari komp.Dobili pre 2,3 godine nzm ni sam tacno,nije ni bitno,uglavnom ako se dobro secam tu je neki intel na 800mhz,256mb ram i 64mb grafika,na njemu Windows XP.Racunar koriste samo za net,radilo do sada sve ok,ne treba im nista osim toga,pa ne bi,ako ne mora uzimali nista novo.
Uglavnom,kad bootuje i dodje do dela gde se bira korisnik(imaju Korisnik i Administrator,ovo sam video preko safe mode)na ekranu uvecan donji desni ugao(kod Xp-a)gde je power dugme.I to je to,znaci po sred ekrana veliko power dugme i ne moze se nista dalje. Prvo sam mislio da je do monitora,probao na mom,isto,onda do grafike,ali opet bez problema digne safe mod,znaci klot,network i sa command prompt i sve je ok.Povezao sam i moj komp sa ovim prastarim monitorom,radi ok.
Nzm jedino sto mi preostaje da je system out ili sam prevideo neki problem sa grafikom??Sad naravno sve je pitanje,posto ja bas sve do detalja ne mogu da proverim zbog starosti racunara i nedostataka rezervnih delova.Neki `strucnjak` im rekao,bez gledanja,grafika otisla,spremite pare :)
Msm na system restore,aj samo da zavrsi pa javljam.
edit:Zavrsio system restore,i nista monitor ne baca nikakvu sliku.Desavalo se vec ranije prilikom restarta posle Safe Mode-a.Ono racunar radi,a power treperi na monitoru.
Nije bas kao gore,jaca je masina :)Athlon 2500+,512mb i Radeon 9600XT,sta sam se ja istripovao nzm. Uglavnom nisam imao ovde XP,pa sam sredio preko system restore trenutno da im radi ok,dok ne uzmu novi u sledecih nekoliko meseci.Ostaje i dalje taj problem prilikom restarta.Ali da net radi to je bitno i da racun ne trokira vise.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.