Ako neko zeli da proda malo Isopropil Alkohola ili da pozajmi ili zna gde moze da se kupi OK. Placam 500 din 100ml. Ako je skuplje neka kaze cenu a dobice i na poklon tubu sa NT-H1 pastom u kojoj ne znam koliko ima jos ali sigurno ima 2-3-4 nanosenja.
Do kakve stamparije da svratim, gde? A ti ako redovno kupujes u apoteci prodaj mi malo ili mi reci u kojoj. Aceton i alkohol ne dolaze u obzir, to sam probao pre 3-4 god i dobro je sto sam probao na metalu a ne na nekom hardwaru. Tada sam video da sa time ne moze. Ako moze vodom onda isto tako moze i ovim. Kada su svi pametni prodaju paste, a nista normalno za skidanje nje.
Nije mi jasno da EMMI i Alti ne poruce to, znam da je jos ljudi njima trazilo i ja sam trazio. MX-4 ima da se nadje ako nekome treba za procesore i graficke. Ne mislim ni Isopropil nego na Arctic Cleaner, a stamparije ja ne znam uopste u Beogradu gde se nalazi. Ima jedna kod skupstine valjda, tamo neke novine stampaju ili sta vec.
Sve bitno imaš ovde. Inače ono što meni treba ne prodajem - dajem drugima, moraćeš da se potrudiš sam. Uglavnom vidiš da nije problem da se nabavi ako ti stvarno treba.
Pa ima kad je u blizini štamparije, lako je njemu...
:: http://goo.gl/FQQvS :: :: Eto vidis i sam covek ima sve ............. :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Javice tib e clan dbqp on je usko povezan sa stamparijama i bas to sto tebi treba ima u nenormalnim kolicinama a coveka ja inace znam kao veoma ozbiljnog i posvecenom da se nesto dogovoreno ispuni. Videces i sam ako stupite u kontakt.
Da ne bude reklama ali ja ga uvek kupujem u `Apoteka Janković` u N. Sadu i okolini, u bocama od litar kao i medicinski bemzin u istom pakovanju, košta negde oko 360din.
Jel ti stvarno treba Isopropil za ciscenje od paste?!
:: Do kakve stamparije da svratim, gde :: A ti ako redovno kupujes u apoteci prodaj mi malo ili mi reci u kojoj :: Aceton i alkohol ne dolaze u obzir, to sam probao pre 3-4 god i dobro je sto sam probao na metalu a ne na nekom hardwaru. Tada sam video da sa time ne moze. Ako moze vodom onda isto tako moze i ovim. :: Kada su svi pametni prodaju paste, a nista normalno za skidanje nje :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil :: :: ::
Zašto izopropil, tj propanol, a ne običan 96% etanol koji se lako kupi bilo gde? Koristio sam ga za čišćenje paste, lepo čisti, brzo isparava, nikakvih problema nije bilo. :)
Ako se ne varam, Ameri uglavnom za ove primene imaju propanol zato što im je promet etanola jako strogo kontrolisan.
Bolje čisti i još bolje odmašćuje nego etanol. Inače za ovu primenu nema baš mnogo prednosti. Jeste bolji ako ga već imaš a ako treba preći pola grada i kupiti ga za čišćenje stare paste sa procesora onda ne, dovoljan je i apsolutni etanol.
E kad vidim kakvih sve debilcina ima na ovom forumu dodje mi da uzmem nekad da ih tako dobro izvozam dok im pamet ne stane.
STAMPARIJE KORISTE IZOPROPIL ALKOHOL NA LITRE (KANISTERI OD PO 10+ LITARA) a ti placas 500 din za 100 ml??? Oces kanister da ti dam za 1000 evra mozda? E budaletine ...
:: Ako neko zeli da proda malo Isopropil Alkohola ili da pozajmi ili zna gde moze da se kupi OK. Placam 500 din 100ml. Ako je skuplje neka kaze cenu a dobice i na poklon tubu sa NT-H1 pastom u kojoj ne znam koliko ima jos ali sigurno ima 2-3-4 nanosenja :: :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.