Dobro Tortilja zbori. Neka ti poda crvenu i to ti je to. Trebala bi zamena panela, a to se ne isplati. Majtorcicu ce dobro doci napajanje i ostale koponente koje tebi apsolutno ne trebaju ukoliko se ne bavis servisiranjem...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Hvala na odgovorima, monitor u zameni dobijam za 20 evra, ali ako je panel neispravan koliko on moze da kosta, ili mozda jos vaznije pitanje da li to postoji da se kupi?
ps. naravno nisam zakljucio deall, nego samo uzeo da pogledam i vraticu ga nazad vlasniku :)
ps. ako neko od kolega ima takav panel neka se javi, jer kod mene ce to da ide u gjubre :(
Batali. I da nadjes da kupis panel, verovatno novi nemas ispod 80E ako ne i vise. Polovne, a ispravne neces naci. Tako da se opravka ne isplati. Da je elektronika crkla, isplatilo bi se, jbg...
Neka ti lik da 10E+taj monitor, i majstorcicu ga zavalis za 10E i svi srecni i zadovoljni. :D Ako majstorcic nece da ga kupi, uvek mozes naci ko hoce za tu kinticu. Ja bih ga sigurno uzeo za 10E. Vredi elektronika toliko sigurno...
EDIT, sad vidim da je 24`. Panel onda kosta boga jarca...A takav neispravan vredi mozda i vise od 10E...
EDIT2, more, samo se usudi da ga bacis :) Mozemo se dogovoriti ako mi pase power board za jedan Samsung 24` za koji vec duze vreme ne mogu naci napajanje. Mozda mogu da ubudzim nesto...Samsung 2493HM
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.