Lap top ne moze da butuje bilo koji operativni sistem , znaci citac uredno cita svaki CD ali recimo na Win XP kad se dodje do dela gde treba da izbaci particije lap top se zakuca.
Kod Windows 7 krece sa ucitavanjem staviki sa CD-a ali kad dodje do onih Windowsovih zastavica on krene da ih standardno spaja i tu se zakuca, isto se desava i sa Windows Vistom.
Memtest uredno prolazi ali recimo kad sa Hirensa 10.6 pokrenem Mini Windows XP on se zakuca na onoj Starting Windows slici.
Lap top sam otvorio radi ciscenja i da probam sa resetovanjem ploce ali nista nije urodilo plodom.
Primetio sam da lap top ima odvojen deo koji kontrolise DVD citac i hard disk, znaci kao odvojen kontroler koji se spaja sa maticnom plocom.
Probao sam i drugi HDD i bez HDD-a ista stvar, znaci nece u Mini Windows XP niti hoce da prodje ono starting Windows kad pokrenem Windows 7 instalaciju.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.