kupiti za napajanje. Uslov da je tih kao lc power ventilator koji je crkao, i da ne košta više od 600 dinara. Da li je broj okretaja jedino što gledam u specifikaciji ?
Poredjenja radi, najjeftinija Noctua NF-S12B Redux-1200 ima 18.1 dB i kosta preko 1500 din.
Ovi noname nisu ispod 35dB, kostaju oko 300 din i solidno odraduju posao, ali nisu sasvim tihi (standardno, nista specijalno ni bucni), tako da ti se taj Chieftec najvise isplati.
povezao sve kao prije na računaru, starotvao, medjutim ventilator na napajanju mi ne starta ali sve ostalo radi ok, mada nisam dočekao dizanje sistema, ugasio sam na brzinu računar.
Pitanje je da li je nužno da se ventilator na napajanju pali odmah po startu računara ili se pali ranije.
Inače te dvije žice sam prikačio preko najlon konektora koji sam rastavio sa predjašnjeg ventilatora. Sad ću ih direktno zalemiti. Inače vent je 12cm lc power , transparent sa led diodom, što nije imao predjašnji ventilator ali mislim da ne smeta.
Treba mi pomoć šta da radim.
Da li je moguće da mi je crkao neki dio na ploči što pogoni ventilator ?
Da li je moguće da mi je crkao neki dio na ploči što pogoni ventilator ?
Ranije mi se dešavao isti problem sa istim modelom napajanja ali je servisiran u garantnom roku zamjenom ventilatora.
Okrenuo si verovatno + i -. Crvena je plus, crna minus.
:: :: povezao sve kao prije na računaru, starotvao, medjutim ventilator na napajanju mi ne starta ali sve ostalo radi ok, mada nisam dočekao dizanje sistema, ugasio sam na brzinu računar :: :: :: Pitanje je da li je nužno da se ventilator na napajanju pali odmah po startu računara ili se pali ranije. :: :: Inače te dvije žice sam prikačio preko najlon konektora koji sam rastavio sa predjašnjeg ventilatora :: Sad ću ih direktno zalemiti :: Inače vent je 12cm lc power , transparent sa led diodom, što nije imao predjašnji ventilator ali mislim da ne smeta :: :: Treba mi pomoć šta da radim :: :: Da li je moguće da mi je crkao neki dio na ploči što pogoni ventilator :: :: Da li je moguće da mi je crkao neki dio na ploči što pogoni ventilator ? :: :: Ranije mi se dešavao isti problem sa istim modelom napajanja ali je servisiran u garantnom roku zamjenom ventilatora ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.