Da li je moguce da je on razlog nemogucnosti kompa da podigne sistem? http://i59.tinypic.com/v6it92.jpg Ovo mi izbacuje kod dizanja sistema,inace linuksa. U biosu ga vidim.
Kako da ga provjerim i da li da ga provjeravam uopste gledajuci rezultate sa slike?
Da, jeste. Najbolje bi bilo da uzmes ispravan disk i problem resen. Posto je bio tako namesten da ne bootuje ako je hdd failure. Dzabe ga proveravas mora zamena.
:: Da li je moguce da je on razlog nemogucnosti kompa da podigne sistem :: http://i59.tinypic.com/v6it92.jpg :: Ovo mi izbacuje kod dizanja sistema,inace linuksa. :: U biosu ga vidim :: :: Kako da ga provjerim i da li da ga provjeravam uopste gledajuci rezultate sa slike? :: :: Hvala
Brate mili pa lepo ti pise Status BAD za hard disk, jel si ti mislio da je to samo onako zajebancije radi. Iskljuci ga FIZICKI pa vidi da li mozes da udjes u BIOS.
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.8+CoolerMaster Hyper 212EVO Dual Kingston Predator KHX24C11T2K2/8X 4x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black
Nazalost, moraces prvo da startujes taj komp pa da vidis da li mu jos nesto fali... Veruj mi da moze i cpu da crkne, retko ali se desava... Moze i ploca da ti radi prvih 10 min pa posle sta bude, moze svasta da se desi...
Radilo je svasta i na starijim kompovima ali ti ces tvoj morati da probas da bi znao sta je ispravno a sta ne, mislim da niko od nas ovde nema razvijeno culo gledanja u pasulj, kosti, krila sismisa, dlan... (dobro u ovo zadnje me ne bi cudilo) A mozes da se obratis i Milanu Tarot, on je poznat po predvidjanjima... :D
Sala mala ali opet, pali to cudo pa da vidis sta ce da se desi :P
:: :: Ako dignem linux live cd to znaci da je ploca i ram ok. Napajanje da je razlog ne bi ni palilo a cpu da crkne to jos nisam cuo :: :: Jel ispravna ova moja konstrukcija :: ::
prepoznao mi je odmah win7 usb za instalaciju, medjutim nemam na sta da instaliram. Medjutim ne radi mi mis, prikazuje laser radi al ga nema na ekranu. Probacu sa linux cd live da ga dignem. Ako to odradi kako treba, onda je sve ok a hdd je u pitanju
prepoznao mi je odmah win7 usb za instalaciju, medjutim nemam na sta da instaliram. Medjutim ne radi mi mis, prikazuje laser radi al ga nema na ekranu. Probacu sa linux cd live da ga dignem. Ako to odradi kako treba, onda je sve ok a hdd je u pitanju
Izgleda da je hdd, da je ploca ne bi mi najnormalnije pokrenulo instalaciju sa usb-a. Kupicu ssd posto su cijene hdd-ova , barem ovo sto sam vidio na kratko, u najmanju ruku sulude.
Kupicu ssd posto su cijene hdd-ova , barem ovo sto sam vidio na kratko, u najmanju ruku sulude. Pametan izbor, uzmi 128 GB za sistem i miran si a nabavi neki hard za podatke
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.8+CoolerMaster Hyper 212EVO Dual Kingston Predator KHX24C11T2K2/8X 4x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.