Nemam licnog iskustva ali citao sam da ima jako dobar odnos ulozeno/dobijeno. Mozda je malo bolji od tog CM-a. E sad da li se isplati ako vec imas hyper 212+...
i5-4690k | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
Uuu, ovo su udarci ispod pojasa. Samo da znas da si Igora za srce ujeo ovom temom, secanja mu se vracaju na staru ljubav :D
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 MSI TF3 gtx 660 sli SAMSUNG 120gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
Nešto si pomešao, ovo je xigmatek:) A i sad su hladnjaci nešto što me uopšte ne dotiče, pošto sam duboko zaglibio u hi-fi vode i nema nazad..
:: Uuu, ovo su udarci ispod pojasa. Samo da znas da si Igora za srce ujeo ovom temom, secanja mu se vracaju na staru ljubav : :: :: INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems re :: ASUS Maximus VII Her :: KINGSTON HyperX 2x4 gb 180 :: MSI TF3 gtx 660 sl :: SAMSUNG 120gb EV :: CM V70 :: SAMSUNG 2233rz 3D 120h :: ::
Gaia ima vent na 1500rpm dosta je tisa od 212 ali koji stepen losije hladi zbog toga. Sa nekim jacim ventom ( drzao sam Cm excalibur 2000 rpm na njoj) davala je malko bolje rezultate od 212+ zato sto je ukupni poprecni precek pajpova nesto veci kod Xig nego kod Cm-a, Xig ima oko 301mm kvadratni dok CM 226mm kvadratnih i samim tim ima bolje odvodjenje toplote
Ajde, ajde, ne pravi se blesav, napisano je u smislu da te podseca na megisu... Nemoj sad i ti ko betmen nas :D
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 MSI TF3 gtx 660 sli SAMSUNG 120gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
:: Nešto si pomešao, ovo je xigmatek: :: A i sad su hladnjaci nešto što me uopšte ne dotiče, pošto sam duboko zaglibio u hi-fi vode i nema nazad.. :: :: :: :: Uuu, ovo su udarci ispod pojasa. Samo da znas da si Igora za srce ujeo ovom temom, secanja mu se vracaju na staru ljubav : :: :: :: :: INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems re :: :: ASUS Maximus VII Her :: :: KINGSTON HyperX 2x4 gb 180 :: :: MSI TF3 gtx 660 sl :: :: SAMSUNG 120gb EV :: :: CM V70 :: :: SAMSUNG 2233rz 3D 120h :: :: :: ::
Već sam ti rekao da sam nabavio megashadow, on mi je još moćniji od black varijante, tako da.. fala ti što brigaš i što se sećaš šta je bilo, nemoj sad ti da se praviš blesav i da se izvlačiš kad si ispao derpe onda ali dobro, kapiram da te prošao taj period, sad si strejt, tako da.. od mene respect
:: Ajde, ajde, ne pravi se blesav, napisano je u smislu da te podseca na megisu.. :: Nemoj sad i ti ko betmen nas :D :: :: INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems re :: ASUS Maximus VII Her :: KINGSTON HyperX 2x4 gb 180 :: MSI TF3 gtx 660 sl :: SAMSUNG 120gb EV :: CM V70 :: SAMSUNG 2233rz 3D 120h :: :: ::
Kakav hi-fi te spopao? Ja se u to ne razumem, samo znam da mi cale ima vise hiljada jevreja u tome, neki akufejsi, zi jem labovi zvucnici, tako nesto idu nazivi. Eto samo mi je to ostalo u secanju, covek ulaze u to godinama. Samo kablovi mu vrede ko moja cela masina, sokirao sam se kad sam cuo te silne cifre... Kolko znam, mislim da je u prici sa najvecim glavama u Beogradu za taj hi-fi.
`Taj hi-fi` je daleko lepše, ali i skuplje zanimanje od PC-a, nije me spopalo, ceo svoj život sam ljubitelj kvalitetnih audio sistema, samo što me je sad stiglo da ne mogu više da izbegavam.. jednom samo se kupuje kvalitetan HiFi setup, neki ulažu bez glave do besvesti hiljade i hiljade dok se ne zadovolje, to ili voliš ili furaš 2.0 PC zvučnike jer te apsolutno ne interesuje .
Sorry za kreatora teme što odlazi u off, ali odgovor je tu:)
:: bezi bre Igore, mutivodo jedna :: :: Kakav hi-fi te spopao? Ja se u to ne razumem, samo znam da mi cale ima vise hiljada jevreja u tome, neki akufejsi, zi jem labovi zvucnici, tako nesto idu nazivi. Eto samo mi je to ostalo u secanju, covek ulaze u to godinama. Samo kablovi mu vrede ko moja cela masina, sokirao sam se kad sam cuo te silne cifre... Kolko znam, mislim da je u prici sa najvecim glavama u Beogradu za taj hi-fi. :: :: INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems re :: ASUS Maximus VII Her :: KINGSTON HyperX 2x4 gb 180 :: MSI TF3 gtx 660 sl :: SAMSUNG 120gb EV :: CM V70 :: SAMSUNG 2233rz 3D 120h :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.