Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Nekoliko razlicitih pitanja
STRANA 1 OD 1
duqp Nekoliko razlicitih pitanja 24.08.2014. 23:49 T58801

status: user
broj poruka: 3466

dajte odgovore u vezi onoga sta znate od navedenih stvari, imam bas brdo opcija i kombinacija i ne znam sta cu i kako cu i koga da pitam

ovako, iskrsla mi je kombinacija za neki poslovni prostor u lepom delu grada, 45 kvadrata sve full klimatizovano itd itd

ideja i salonu lepote i zaposljavanja 4 drugarice ne ide jer u blizini ima par starih salona i nema vajde tu

dosli smo na ideju sa nekim budzama za mobilne telefone i gedzete za racunare, uvoz direktno iz kine i plus uz to gsm popravka sve vrste kvarova ovo ono i dodaci za telefone i tablete i servis racunara

prvo
zanima me to oko uvoza npr iz kine, 500 artikala, svaki neka bude po 3 dolara ili 5 dolara pa kako se sad formiraju dodatni troskovi i sta se tu placa koje su stope itd
???

drugo, da li ima neko od proverenih clanova ovde ko bi se povremeno mlatio sa popravkama racunara znaci ono tipa kondenzatori i tako nesto sto moze da se uradi a da ne bude seljanija tipa prsla maticna ploca resenje je kupite drugu cao poz mi je ugradjujemo i tako to

javite se na mejl ako imate nesto jbg pravi se ozbiljna prica, velika kolicina robe bi se uvezla i tako to. poz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs