status: user broj poruka: 3466 | dajte odgovore u vezi onoga sta znate od navedenih stvari, imam bas brdo opcija i kombinacija i ne znam sta cu i kako cu i koga da pitam
ovako, iskrsla mi je kombinacija za neki poslovni prostor u lepom delu grada, 45 kvadrata sve full klimatizovano itd itd
ideja i salonu lepote i zaposljavanja 4 drugarice ne ide jer u blizini ima par starih salona i nema vajde tu
dosli smo na ideju sa nekim budzama za mobilne telefone i gedzete za racunare, uvoz direktno iz kine i plus uz to gsm popravka sve vrste kvarova ovo ono i dodaci za telefone i tablete i servis racunara
prvo zanima me to oko uvoza npr iz kine, 500 artikala, svaki neka bude po 3 dolara ili 5 dolara pa kako se sad formiraju dodatni troskovi i sta se tu placa koje su stope itd ???
drugo, da li ima neko od proverenih clanova ovde ko bi se povremeno mlatio sa popravkama racunara znaci ono tipa kondenzatori i tako nesto sto moze da se uradi a da ne bude seljanija tipa prsla maticna ploca resenje je kupite drugu cao poz mi je ugradjujemo i tako to
javite se na mejl ako imate nesto jbg pravi se ozbiljna prica, velika kolicina robe bi se uvezla i tako to. poz
|