Ljudi, imam neki komp kod mene ponekad se upali, ponekad ne, kada se upali, malo radi pa zabode... Konfiguracija: Asus M3n78 pro 2 gb rama amd athlon 4000+ (mislim da je taj, zaboravih a mrzi me da skidam kulere opet) vga: Palit 9600gso sonic
prvo sto je ceo komp vreo, nigde prljav, samo sam zamenio pastu sad na kraju... Temperatura procesora je 50 stepeni Temperatura harda je 45-50 stepeni Temperatura graficke je isto tu oko 50 stepeni ali ono sto mene brine je temperatura chipseta koja prelazi 50 stepeni u aidi mi pise da je temp ploce 51-55 stepeni... (u idle-u)
posto kad sam ga ugasio da proverim pastu i prljavstinu, vise ne mogu da ga upalim da proverim jos neke stvari, sta vi licno mislite da je prob?
Pa jesam roknuo neki od procesora samo da ga ohladim da ja mogu da proverim sta je i kako je, ali sam i ja to isto mislio... Stavicu neki od vga, pa neka mu ladi ... :D
nece ploca jos dugo.. problem je sto sada taj improvizacijski ventilator mora da bude neki sa izuzetno visokim obrtajima da duva za sve pare.. i opet ce da se greje
:: kad sam ohladio plocu (stavio kuler na chipset i pustio samo njega da radi...) uspeo sam da je upalim.. :: CPU: Amd Athlon 64 x2 5400+ (radi na 2800 :: :: Cpu: Intel Q6600 @2.4Ghz @1066Mh :: CpuCooler: Cooler Master GeminI :: MB: AsRock G41M-VS :: Ram: 4Gb Kingston DDR3 @133 :: GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr :: Case: Chiefte :: Mis: Genius Gil :: Tastatura: Logitech K35 :: ViewSonic 24` 1920x108 :: ::
Ma ja sam sad improvizovao dok ja ne uradim moj deo posla, postavicu najbrzi koji imam kao improvizacija a nakon toga neka kupe plocu kada hoce, hoce novu... hm... da...
kao drugo, nisam mogao bre ni instalaciju win 7 da pokrenem na toj ploci, sad sam prebacio hdd na drugu plocu samo da instaliram win pa cu da vratim disk u taj komp... Krs i lom... :D
:: nece ploca jos dugo.. problem je sto sada taj improvizacijski ventilator mora da bude neki sa izuzetno visokim obrtajima da duva za sve pare.. i opet ce da se grej :: :: :: :: kad sam ohladio plocu (stavio kuler na chipset i pustio samo njega da radi...) uspeo sam da je upalim.. :: :: CPU: Amd Athlon 64 x2 5400+ (radi na 2800 :: :: :: :: Cpu: Intel Q6600 @2.4Ghz @1066Mh :: :: CpuCooler: Cooler Master GeminI :: :: MB: AsRock G41M-VS :: :: Ram: 4Gb Kingston DDR3 @133 :: :: GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr :: :: Case: Chiefte :: :: Mis: Genius Gil :: :: Tastatura: Logitech K35 :: :: ViewSonic 24` 1920x108 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.