tj. pretpostavljam da je to problem ali ipak hocu da cujem i vasa misljenja. Naime, doneo mi neki lik komp Foxconn g31mx-k Intel E6800 3 gb rama Neka gigagyte-ova graficka (koju je odneo kuci posto sa mojom iz rezerve je kao radio) Ostale gluposti nisu bitne...
Prvo sto je komp bio pun virusa i 7-ica dignuta na 30gb particije :D ne bitno, sredio sam sve.
Problem: Sa grafickom u PCI-e slotu, ne radi, ili ponekad radi... cim ukljucis u integrisanu sve je ok, daje sliku, sve sasvim normalno...Ali na gpu nista... probam moju graficku, sve radi normalno...sada posle 2dana kod mene, sada se problem javlja i sa mojom grafickom. Mislim da je pcie slot, ali opet...dve glave su pametnije od jedne :D
navedem novi problem... sad sam uzeo da testiram komp i graficku (moju GT220) i nakon instalacije, non stop izbacije BSOD, evo sad kad sam izvadio karticu, komp se upalio normalno...
Napominjem da je GT220 ispravna i radila par godina kod ortaka koji je pre par dana kupio nov pc pa njegov komp stoji kod mene
Šta reći, i meni liči na PCI-e slot. Očisti ga malo, pregledaj kondenzatore oko njega, eventualno probaj par dana sa svojim napajanjem umesto njegovog, i to je sve što možeš da uradiš pre nego što frljneš mb kroz prozor.
Uzeo sam drugo napajanje, isto moje, i isto mi izbacuje BSOD, ali sam uninstalirao drajvere pa cemo videti kako ce se pokazati...
Jedino sto sam sad u biosu podesio da trazi samo na pci-e graficku, pa za sada pali, ali videcemo... tako je i kod ortaka, pali 2-3 puta pa sledecih 15 prc :D
dva puta upali, sledecih 10 nece... Drugo napajanje, druga podesavanja u biosu, i opet isto... Ne daje sliku...na monitoru kao ima signala ali nema slike :D Ako neko ima neki savet, ili nesto sto nisam probao neka kaze dok nije otisla u vecna lovista :D
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.