Rekoh da pomognem komšiji oko laptopa ASUS X70Z. Gasi se posle 1 min. Pregreva se,proverio sam,skinuo poklopac odozdo i video da je proc vreo,mada napolje izduvava hladan vazduh. Uspeo sam sa Hirensom na brzinu da vidim i temperature(sreća da je napolju bilo hladnije pa sam skunio poklopac uključio cooling pad i tako dobio minut i po...) i idu do 110 za proc i 100 za cipset. Sve je čisto,nista se nije otkačilo,on je čistio ali nije skidao ni hladnjak ni procesor. Probao sam na bateriju,probao bez,probao sa drugim punjačem i isto. Takt procesora je odgovarajući,ništa se nije overklokovalo. Proc je athlon64 x2 na 2GHz. Pretpostavljam da je za servis,pa možete reći i koji,može i na PP svejedno. Da li to radi kolega sa foruma Stripy? Hvala
Prvo ga odnesi na kompresor i dobro izduvaj rebra za hladjenje sa strane. Stavi pritisak na 2 bara, da ne bi obrijao peraja ventilatora. Ako i posle toga bude vreo, onda je za otvaranje. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Prvo ga odnesi na kompresor i dobro izduvaj rebra za hladjenje sa strane. Stavi pritisak na 2 bara, da ne bi obrijao peraja ventilatora. Ako i posle toga bude vreo, onda je za otvaranje :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Vido sam to par puta, občno puca tamo gde je savijan, a simptomi su upravo ti, gasi se uz ogromne temperature CPU/ChipSet a izduvava hladan vazduh i vrti kuler ko blesav.
Ako je u garanciji, servis, ako nije, pogledaj možda nađeš polovno komplet hlađenje koje paše.
ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK
Onda je ovo 99% - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Vido sam to par puta, občno puca tamo gde je savijan, a simptomi su upravo ti, gasi se uz ogromne temperature CPU/ChipSet a izduvava hladan vazduh i vrti kuler ko blesav :: :: Ako je u garanciji, servis, ako nije, pogledaj možda nađeš polovno komplet hlađenje koje paše :: :: ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.