U pozadini cujem da normalno dize sistem, zvuk,, sve, samo slike nigde. Ima one ledovke na sebi ali su uvek zelene, kao i obicno kada radi... Koji joj je klinac?
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Probao u medjuvremenu plocu, cpu i ostalo, sve radi kanda normalno sa 9600GT grafikom... Sa ovom radeonkom mi nije jasno to sto niti se pregrevala niti je przena, klokovana niti bilo sta slicno i po onim njenim ledovkama, ona radi. Ali slike nigde.
:: Pozdrav drugar :: :: U pozadini cujem da normalno dize sistem, zvuk,, sve, samo slike nigde. Ima one ledovke na sebi ali su uvek zelene, kao i obicno kada radi... Koji joj je klinac :: :: :: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti! ::
Probao drugi DVI, radi do welcome screen-a u win-u i tu se zagasi i cao zdravo. Cistio muvao petljao, sve cega sam se setio da moze da pravi problem.
Joj torto, bih, ali sada nije finansijski momenat za to. Inace ne patim od brendova, NV ili ATI, boli me uvo ako radi ono za sta sam ga namenio... Pre tri meseca mi je inace produvao i jedan GT630, par meseci star...
Ajde probaj ovako nesto meni je kod druga uspevalo: Kad pocne da ucitava windows ti ga restartuj rucno, i kad ti se pojavi onaj automatic repair daj mu ga po enter-u i pusti da odradi posao,trebalo bi da se vrati slika :) Jeste da je mozda malo glupava fora ali radi posao :) Btw,kod druga je win 7 bio kao sistem instaliran.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 4x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w Samsung ue40eh5000 logitech mk320
Probaj to, nemas sta da izgubis, a mozda dobijes. Ako ne znas kome da das da je dune, daj meni, uradicu ti to za 500 dinara ako uspem, ako ne barem sam pokusao.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.