Power Supply - Maximum consumption 5 volt regulated DC, 700 mA
STRANA 1 OD 1
Shomiman
Power Supply - Maximum consumption 5 volt regulated DC, 700 mA
28.03.2014. 22:52
T57235
status: user broj poruka: 1187
Moze li se sa USB-a na laptopu dobiti ta voltaza i napon, a za TView Micro XGA Display Computer on TV Adapter, cija je Maximum consumption 5 volt regulated DC, 700 mA..? A da je, naravno, bez posledica... Koristio bi se duze vreme u toku dana.
Mnogi modeli imaju jedan ili više USB portova sa jačim napajanjem. Na mom laptopu postoji jedan port čija je specifikacija do 1A, ostali su normalni 500mA.
Ne kontam ko ce prezentacije na tv-u sa katodnom cevkom... ja ortaku pravim da bi mu baba i deda sa dvd-a videli slike i klipove deteta na tv-u jer taj lap nema tv-out...
:: TView Micro XGA Display Computer on TV Adapter, za neke prezentacije, nekome tamo... :: :: ::
Re: `Ne kontam ko ce prezentacije na tv-u sa katodnom cevkom...`
29.03.2014. 06:38
status: user broj poruka: 926
zato sto sve novije za prezentaciju ima ili vga ili neki digitalni ulaz a koliko sam skontao ovo cudo daje kompzitni izlaz... Ma ustvari ne moras ni da kazes ako ne zelis samo sam trebao vise informacija kako bi mogao da ti pomognem...
:: Ko je pominjao tv sa katodnom cevkom..? Mozda te sam naziv uredjaja asocirao..? :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.