Ima li neko da donira kabl za napajanje ali USA standard (tropinski)? Treba mi za Institut u kome radim kako bismo osposobili neku opremu dobijenu iz USA. Treba mi taj kabl kako bih ga prikljucio na konverter 220/110 jer oni imaju taj tropinski ulaz. Uzgred ako neko zna gde ima da se kupi kvalitetan konverter znacilo bi nam da podeli tu informaciju sa nama .o)
Vaga nije veliki potrosac (mislim da je deklarisana na 7W, provericu kad stignem kuci). Na adapteru pise da je samo 110 (i sam sam se ponadao da je 110/220, al mucak)
Ovo su karakteristike vage al je problem sto adapter ima neki kretenski izlaz koji prvi put vidim u zivotu tako da ne verujem da je moguce naci zamenski.
ako je to ta vaga ona radi na DC od 7-20V i trosi svega 7W , sto znaci da mozes da koristis bilo koji AC/DC adapter od 12V/1A , cak i punjac od laptopa , nije ti upste potreban step down konvertor !!
ni dc ulaz u vagu nije tesko naci , mislim da pase tzv 8-ca kao kod radio aparata , odnesi u prvi RTV servis ili bilo koji obliznji servis elektronike i izlozi im problem , zalemice ti dc zice na vagu za 5min .
Ovi su ti servis i prodavci za mettler-toledo vage: http://www.mosdoo.rs/ Najbolje pitaj njih za savet, probaj da kontaktiraš Sinišu (063/1033035), on je serviser i sigurno će ti pomoći.
Kontaktirao sam Sinisu, jako ljubazan covek. Rekao mi je da bi najbolje bilo da uzmem pretvarac 220-110v. Imam i pretvarac. Fali mi `samo` kabl USA standard kabl za pc napajanje (kako bih povezao adapter i pretvarac)
Ali ga ti komplikujes... lepo ti je codeus rekao... imam ta g*vna negde na tavnu ali me mrzi da se penjem kada imas drugo resenje plus jos da placas postarinu...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.