Mislim, u čemu je razlika, u žanru muzike? Ova u death metalu ima neku drugu priču u odnosu na priču narodnjaka koja se odnosi na fejsbuk lajkovanje, neuzvraćene ljubavi, utapanja tuge u alkoholu za kafanskim stolom,..?
Ovi su ocigledno IZbosne, jedna rec, sta ocekivati sobzirom gde zive i u kakvim uslovima, sto manja sredina to veseliji mentalitet, a niko ih realno ni ne slusa, sluze kao sprdnja, opusteno...
farme,velikog brata,pinka i te govnarije, oni prave ovakve degenerike.
Ali kao i farma i vb i sve ostalo Srbi to gutaju kao mecava vise od pola srbije kada se malo bolje pogleda lici na farmu ... Tako da se ja ninasta vise necudim..
Hobi kao hobi, nije zabranjen, cak i u ovakvom obliku... Ne vidim nista opasno po okolinu ovim sto su ovi likovi demonstrirali... Ja ovo smatram hobijem. Ako im neko posvecuje paznju, gleda i slusa ih, `lajkuje`, komentarise i slicno, onda... Onda su i oni ljubitelji istog hobija... Eto mi ovde pratimo IT scenu, mislim, to nam je prvenstveni razlog okupljanja ovde, zar ne ? Neka ih, njihova radnja - njhove cene, njihova roba... Uostalom, pogledajte ove politicare trenutno.... Ima li razlike u hobiju ??
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
link je preuzet sa yt-ba dakle sa net-a ii kao takav je vezan za it, zanimljiva internet adressa, a moze i overklokovanje zivaca kako god. Zanimljiva ako ti se povraca naravno pa da ubrzas taj proces povracanja. Nema ovo veze sa hobijem ima veze sa hrpom genetskog djubreta na jednom mestu mada moze i da se svrsta i u druge oblike djubreta.
PS mnogo toga nije zabranjeno, ali ako nije zabranjeno ne znaci da nije stetno, za ovo konkretno je greska sto nije zabranjeno.
:: Hobi kao hobi, nije zabranjen, cak i u ovakvom obliku.. :: Ne vidim nista opasno po okolinu ovim sto su ovi likovi demonstrirali.. :: Ja ovo smatram hobijem :: Ako im neko posvecuje paznju, gleda i slusa ih, `lajkuje`, komentarise i slicno, onda.. :: Onda su i oni ljubitelji istog hobija.. :: Eto mi ovde pratimo IT scenu, mislim, to nam je prvenstveni razlog okupljanja ovde, zar ne :: Neka ih, njihova radnja - njhove cene, njihova roba.. :: Uostalom, pogledajte ove politicare trenutno... :: Ima li razlike u hobiju ? :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ?? :: ::
u odnosu na sopstveni su prvi počeli da rade nacisti i danas je svima jasno da to uopšte nije lepo. A i naučno je potpuno pogrešno. rekao bih da su ovi medvedi iz Hercegovine. kvalitet fizionomije mi ukazuje na to :-) a gospodinu spacewla evo prvog časa iz poznavanja death metala...ustvari, radionica iz poznavanja metal undergrounda >:)
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.