Dobio od tetke neki stari komp pa pokusavam da ga ozivim, taman ce biti idealan za matorog.. e sad problem je u tome sto mu ne mogu nista za sada.. prvi put sam ga ukljucio i baci mi: cmos checksum fail/error.. nakon cega sam odma pokusao da izvadim bateriju.. medjutim baterija ima zabice sa sve 4 strane..totalno mi nije jasno kako i da li je uopste moguce izvuci bateriju iz asus A8N-E ploce? https://www.dropbox.com/s/48743f6n4uxeoq1/20140301_164051.jpg
nakon restarta monitor ne dobija signal samo treperi plavo dugme, a nekad vidim ono levo gore analog/digital i to je to.. pokusao sam sve sto mi je palo na pamet..zamenio graficke, rame probao sa jednim shtapom, navodno tetka kaze da je riknuo hdd.. kako to da skontam koji je riknuo i ako je, od ta 2 u kucistu? probao sam i sa jednim hard i drugim i oba i svoj neki sam probao sam da nakacim i uvek ista prica.. ne mogu ni u bios da mu udjem.. sta predlazete? kako dalje?
gornji deo crne plastike povuces na gornju stranu. Na slici bi to bilo `na gore`, ka PCI slotu. vidis i sam da nije ceo prsten od plastike, nego ima prekid.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.