Da li neko od forumasa ima na prodaju nVidia 6800 GT/Ultra sa AGP 3.0 podrskom?
Vecina ih je sa 256MB DDR3, 256bit mem int. Od proizvodjaca da je recimo PNY, XFX, BFG, Leadtek, POW, Gainward, Palit, eVGA (2D/3D kvalitet prikaza je primaran, zbog rez. ekrana od 1920x1080), da je max. ocuvana i da nije reparirana...naravno potpuno ispravna.
Cena do 2 crvene
Hvala :)
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Onaj LJubisa ima sve, ali su izgubili kompas, traze za karte iz 2005 godine 5000
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: Verovatno H4vok ima za jedno 90 evra, glanc nova nekorišćena, tera sve igre danas na high.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Imam ja ASUS 9999GE lako se otkljucava sa Rivom u Ultra, prvi sam vlasnik imam sve fiskalni kutiju diskove stoji mi odavno, radila je sa 2800XP dok nisam presao na bartona 3200 i uzeo Gainward 7600GT. Ali je sigurno necu dati za DVE crvene neka stoji ne trazi leba. :-P
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.8+CoolerMaster Hyper 212EVO Dual Kingston Predator KHX24C11T2K2/8X 4x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black
Aj vidicu ja sa jednim poznanikom. Imao je pre par g. tu karticu na nekoj soc. A ploci, pa ako nije to negde zatutrio ili poklonio/prodao...Javicu....veceras.
Ako ti nesto znaci, imam 9600/256MB i nV440MX/64MB.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
ATI ne, bas sam se nameracio na parni broj serije nV. Istorija je pokazala da su oni uvek bili pravi pogodak: TNT2, GF2, GF4, GF6, GF8...
Ako ima punokrvnu GF6800 u dobrom stanju javljaj :)
:: :: Aj vidicu ja sa jednim poznanikom. Imao je pre par g. tu karticu na nekoj soc. A ploci, pa ako nije to negde zatutrio ili poklonio/prodao...Javicu....veceras :: :: Ako ti nesto znaci, imam 9600/256MB i nV440MX/64MB :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Koliko se secam, na njoj je bio crkao cooler, pa sam ja budzio neki od ATX napajanja, tako da nema originalni na njoj sigurno...Daj Boze da je jos u zivotu...Nije problem ni to da sredim, jer imam dosta slicnih kulera...ili ces ti da odradis...kako god...javljam se...
Edit: E setih se, mislim da je ipak ova kartica - sad se setih :
Imaš i ovu mogućnost. Verzija za PCI-E sa prevodiocem. Prevodioc je prodavan na Limundu( ja sam svoj platio prije par godina oko 30$). Grafika je tu oko 20e, pa vidi da li možeš da nađeš u PCI-E varijanti. P.S za prevodilac se cijenkaj do 800-1000 din, ne daj više. A ljubisa, Ivan ili Marko sa Zvezdare, ako je imaju ispod 8 crvenih, ja stvarno mislim da bi trebalo da im čestitamo. Inače, ne bi bilo loše da ideš na Galaxy ATI 3850 AGP 512 MB 256-bit, ako negdje ima... Bilo na ebay-u 25e. Samo... oni sada imaju dozvolu za NVidiju, ne i za ATI, pošto su pravili modele da boli glava (kvalitetna štampa, Nicpn kondenzatori, Vitbauer cokovi itd itd). Ne znam kako radi sa unificiranim drajverima.
Cpu:Core™ i5-4340 Cooler:Omicron HG-232 GPU:2xMSI 290 Ram:4x4 GB PC 2400 Beast MBO: ASUS Z87-WS Case:Alexandria Big ATC PSU:2x600w Chieftec Mouse:G400 Screen: 19` CRT Samsung 955 NF
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.