Nakon sto sam zamenio graficku i rame imam problem koji se manifestuje tako shto kad kresnem komp, ne baca mi signal na monitore nego samo cuti.. sam se restartuje nakon 20 sekundi i opet tako, dok ga ja ne iskljuchim ruchno na dugme i ukljucim opet i tada mi radi. Zasto se desava to? Stavio sam sada novi sistem i opet ista prica.. nisam nikad radio update bios-a, mozda je u tome resenje?
imam mx518 koji je jadnicak odsluzio svoje ali je i dalje sve full samo me kontakt hebe.. Kome to odneti na opravku u ns-u? Ili sam mislio uzeti taj usb wire i samo zameniti sa vec postojecim na mishu i problem reshen? Gde uzeti taj kabel?
Kod mene nova grafička nije davala sliku na monitoru, ali restarta nije bilo, nego mašina samo radi, ali se ništa ne dešava. E, sad, moja ploča ima i PCIe 3.0, pa je poslednji BIOS doneo neku ispravku po pitanju performansi diskretne grafičke. Posle toga sve radi kako treba. Da li će i kod tebe samo BIOS rešiti problem, ne mogu da garantujem, ali nije neuobičajeno da PCIe 3.0 grafičke neće da rade na pločama sa PCIe 2.0 slotom.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
za prvo ne mogu da ti kazem nista nisam se sreo sa time josh.
Za misha ako se ne snadjesh i dalje hocesh da ga popravis i voljan si da platish postarinu (u oba pravca) mozesh da me kontaktirash napravicu ti to kao da je novo za Dz. ( radio sam to 5-6 puta po kanc misevima isto logi)
i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N760 TF 2GD5 SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
Obično imaš uputstvo na sajtu proizvođača, a često i u paketu sa fajlom BIOS-a. Uglavnom, skineš odgovarajući fajl, snimiš ga na FAT32 particionisani fleš, u BIOS-u imaš alatku za flešovanje, uputiš je na fleš i fajl na njemu, sačekaš da odradi posao, posle toga sledi ili automataski ili ručni restart i to je to.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.