U pitanju je Dell dimension 9150 http://goo.gl/gJ3KEb .Do pre par dana radio normalno,pao sistem i treba odraditi novi.Problem je sto ne prepoznaje ni jednu tastaturu probane 3 naravno ispravne.Krene da ucitava bios i izbaci poruku keyboard failure stike f1 to continue.Da li neko zna sta bi mogao biti problem i kako resiti?
mozda se zaglupeo bios ... raskaci struju (izvuci kabel iz PSU-a) , skini cmos batt .. sacekaj 5 min ... vrati cmos i power kabel ... dali sad rade usb=ovi ?
ako ne rade , probaj naci negde pci-usb karticu pa preko nje spoj keyb i mouse za pocetak
da li barem svetli mis ? i da li svetle ledovi na tastaturi ?
Skidao sam bateriju i nista sve je isto.Mis svetli tastatrura ima pozadinsko osvetljenje koje takodje svetli znaci usb ima struju ali numlock ne svetli.Verovatno je bios problem. Ja stvarno vise nemam ideju kako da resim ovo...
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: :: Skidao sam bateriju i nista sve je isto.Mis svetli tastatrura ima pozadinsko osvetljenje koje takodje svetli znaci usb ima struju ali numlock ne svetli.Verovatno je bios problem :: Ja stvarno vise nemam ideju kako da resim ovo.. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.