S donje strane ventilatora (dakle unutar napajanja) nalazi se tanka plasticna plocica koja pokriva polovinu ventilatora. Zasto je tu i zar ne bi bolje radilo/hladilo ako bi se skinula?
Kako da znam pravu snagu napajanja? Ako se navedeni max output power podudara sa nominalnom snagom, da li znaci da je to ujedno i realna snaga, tj. da stvarno moze da izvuce toliko a ne manje od toga?
Mislim da taj plasticni pokrivac sluzi da koliko toliko preusmeri vazduh na najvreliji deo napajanja....tako ako bi to skinuo verovatno bi samo bio na steti.
Ta plastika je izolator, uvek za to sluzi unutar napajanja, nije je Kinez slucajno zaboravio unutra:)
:: :: S donje strane ventilatora (dakle unutar napajanja) nalazi se tanka plasticna plocica koja pokriva polovinu ventilatora. Zasto je tu i zar ne bi bolje radilo/hladilo ako bi se skinula :: :: Kako da znam pravu snagu napajanja? Ako se navedeni max output power podudara sa nominalnom snagom, da li znaci da je to ujedno i realna snaga, tj. da stvarno moze da izvuce toliko a ne manje od toga :: :: _____________________________ :: The finest AVhttp://goo.gl/aradKv ::
..koji se nastavlja na bocnoj unutrasnjoj strani i stoji iznad odredjenih komponenti koje stiti, ne stiti sigurno od kratkog spoja sa ventilatorom:).. jer je bilo nemoguce drugacije postaviti i napraviti original ventilator, nema razloga da to radi preusmerenje hladnjenja, niti ima svrhe.
:: Izolator na plasticnom ventilatoru?!....hmm.. :: :: ::
Kako ih stiti?!Kad je isti taj ventilator upravo iznad njih...?! Da se ne otkine vent pa upadne kod njih?:P Salim se,ne zameri....nego bas me zanima tvoja teorija(stvarno) posto ja nisam mogao da nadjem na netu ista osim toga da preusmerava vazduh....
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.