`Tom Mejb i Džim Klark dobro su nasamarili prijatelja koji često pije i vozi, te je u pijanom stanju izazvao pet nesreća. Kako bi sprečili šestu, izveli su domišljatu podvalu. Čekali su da se onesvesti, stavili su ga u krevet u kancelariji koju su pretvorili u bolničku sobu, te su ga uverili da je sada 2023. godina i da je 10 godina bio u komi.
Čak i kada ga je doktor ostavio da gleda vesti na televizoru, dok mu ne dođe rodbina, sve je ukazivalo na to da je 2023. godina, pa je i spikerka, između ostalog, rekla i da je popularni pevač Džastin Biber 10 godina u ljubavnoj vezi sa muškarcem.
Pogledajte koliko je nesrećni muškarac bio zabrinut...`
auto škola... Kriminal je `ubiven`... `Bitiće` više savesnih `vozaća`...
`Moj drug se pre mesec dana javio na konkurs, za vozaca u drzavnoj ustanovi ...Zadravstvena org.` Higijenski Zavod za zdravstvenu zastitu`. Valjda se tako zovu. Oni rade ispitivanja na sve vrste bakterija,virusa itd. Tamo su mu rekli da bez diplome iz NAVAK-a ne moze da ucestvuje u konkursu.`
`Da, ovako nešto sam i ja nedavno čuo.. Tako da je sad već sve jasno.. Skupilo se društvance koje želi da preuzme sve, a mi pokušavamo da se žalimo upravo tom društvancetu..`
`Već postaje javna tajna da iza svog ovog ludila stoji pakt od 6/šest/ `zaverenika` koji su po mafijaškom obrascu `ČIKAGO `30-te`, su osmislili gušenje svake konkurencije i podele Srbije na šest `interesnih zona`. Prema neformalnim informacijama ovo je predmet interesovanja i izvesnih službi... `
` Ovde se zakuvalo zestoko, vodi se pravi rat. Neko je resio da satanizuje sve Auto Škole, da ovaj nas posao, zanat sroza na najnize moguce grane. Nekom smo trn u oku. Nema tu vise logike, neko ima racunicu i racuna. Imam utisak da se ovde radi o necemu velikom, da se lobira, da se licence daju smisljeno i planski. Pojavljuju se nove Auto Skole, sa novim dozvolama a Skole koje su decenijama radile vec su uveliko ugasene. Gotovo svi iskusni instruktori sa dugogodisnjim stazom su ostali bez posla. Krem nase struke ne radi. Ljudi su na ulici. Sve su okrenuli protiv nas. I MUP, Agenciju, kandidate, roditelje, medije a sad huskaju i nas instruktore jedne na druge. Sta da radimo, ima li izlaza, da li ce biti uskoro nesto bolje za nas? Da li mozemo mi nesto da uradimo za sebe, za nas? Ako je to to, ako nema nade i pomoci neko treba iz PKAS da izadje i da kaze da je uradjeno sve sto je moglo da se uradi. Da znamo sta nam je dalje ciniti, Da smo prepusteni sami sebi i da se dalje borimo kako znamo i umemo.`
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.