Imam stari HDD neki i prilicno zuji - pisti... pretpostavljam da je lezaj pazaraio (kad se pali, postizanjem vece brzine rotacije sve je bucniji). Da li neko zna gde i ko moze to da se zameni i koliko vredi ova rabota? :)
... mislim da cu umastiti nesto! :D Ne, mator je komp, al mi pade na mozak (da ne kazem pamet jer je nema, a pomenuti je tu al nema svrhu) jer je HDD ok skroz sem te buke (iz SEP-2002 godine je IBM 61.2GB). Reko ako ima neko da se sa tim zamara da je do 1000 dindzi recimo (pre bih resio taj nego za 1000 kupio neki polovni koji se 50% manje cuje i ko zna kakv je sa sektorima)... a i generalno ta tematika mi je zanimljiva - radi li to neko i da li je rabota izvodljiva?! :)
u servisima za vracanje podataka imaju opremu za tako sta, al cisto sumnjam da je cenovni opseg dovoljan za tako sta... Mora da se demontira skoro ceo hard da bi stigao do lezajeva...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.