To brale - govori srpski, pa da te sav svet razume! I mi zdrebe za
04.11.2013. 14:51
status: user broj poruka: 10999
trku imamo (malo je sipljivo, copavo, i slabije vidi na jedno oko, ali nashe je, pa zasto ne bi bilo i svetsko?)! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Lepo si slozio one simbole u avataru. Doduse, jabuka je, kanda, naceta, fali joj parce, neko je zagrizao, i...ama, kud se dede Intel?!?! O`ma da si editovao to, brze, dok Sky nije primetio nedostatak! Ajjooooj - potpis! Poootpiiiis!!!
Ne znam da li kapirate koliko je ovo bedno. Ako PP i stavi dinar to znaci da neko moze vam plati samo u DOMACEM prometu, sto ce reci u okviru Srbije.
A koji ce mi to? Poenta je da mi stigne nesto spolja, a ne odavde. Ovde mogu da vam plate od dopune u trafici, preko racuna, karticom, keshom... sta ce mi jos i PP? SMESNO.
`Kompanija Pejpal, po tumačenju NBS, nema zakonske prepreke da svoj servis ponudi rezidentima za plaćanja u Srbiji u domaćem platnom prometu, ukoliko dinar stavi na svoju listu valuta sa kojima posluje, kao što je to učinila i sa valutama drugih zemalja.`
Sustina je u dodatnom porezu... Da bi ti neko platio dinarima mora te dinare i da ima, ako ih nema mora da ih kupi nekom konvertibilnom valutom... naravno uz bankarsku proviziju...
A zatim ti kad zelis nesto da kupis preko ili poneses pare na put u inostranstvo moras da zamenis dinare za konvertibilnu i prihvatljivu valutu naravno opet uz bankarsku proviziju...
Moja procena je da nas drzava tako oporezuje nekih 3÷5% u zavisnosti gde se novac menja...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: Ne znam da li kapirate koliko je ovo bedno. Ako PP i stavi dinar to znaci da neko moze vam plati samo u DOMACEM prometu, sto ce reci u okviru Srbije :: :: A koji ce mi to? Poenta je da mi stigne nesto spolja, a ne odavde. Ovde mogu da vam plate od dopune u trafici, preko racuna, karticom, keshom... sta ce mi jos i PP? SMESNO :: :: `Kompanija Pejpal, po tumačenju NBS, nema zakonske prepreke da svoj servis ponudi rezidentima za plaćanja u Srbiji u domaćem platnom prometu, ukoliko dinar stavi na svoju listu valuta sa kojima posluje, kao što je to učinila i sa valutama drugih zemalja. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.