E ovako, naisao sam na prvi problem koji mi vec stvara glavobolju i nervira me katastrofalno a to je da nakon sto sam uradio update na 8.1 vise ne mogu da pristupim kao Admin. Bio sam jedini user na svom racunaru (naravno kao admin) i pustio me da se ulogujem sasvim normalno, a da stvar bude gora, nigde nije bilo ni reci da ce da me uloguje kao obicnog User-a. Trazio sam u cemu je problem i naisao na to da je Administratorski nalog DISABLE-ovan sto je za prvi utisak bilo malo cudno. Probao sam da ga enable-ujem ali nisam uspeo, kako god da probam: iz CMD-a, Administrative Tools-a pa cak i preko obicnog user accounts-a nikako mi nije uspelo (samo mi napise: Access is denied Potrazio sam podrsku i na netu ali nema vajde pa rekoh ajde sad kao jedna od poslednjih solucija posto ostajem bez ideja da se obratim vama (ipak su 3 glave pametnije nego jedna, mada nas ovde ima mnogo vise). Inace koristim Win8 Pro (ako bude potrebno da znate)
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Nisam na tabletu, i primetio sam da su je povukli nazad... Hocu ovo da resim na laksi problem ako postoji, ne bih da rusim sistem posto ce mi trebati pola dana da vratim podesavanja u programima :(
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
... I da kazem kako je suvise rano da se apdejtuje na 8.1... Windows je to... Inace, nazalost, ne mogu da ti pomognem nikakvim pametnim savetom :-( Mozda bi ti ipak bilo bolje da se vratis na 8, dok je jos steta podnosljiva....
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Win8 mi je savrseno radio, bez ikakvih bagova i sr*nja, sto je najgore nisam ni primetio ovo do juce, kada sam ustvari i nasao vremena i seo za komp, a od tada ne mogu da pronadjem resenje. hvala VMARC probacu kasnije posto idem na paterice da jedem i pijem :P Ko voli nek izvoli :P
Ono sto ti ja mogu savetovati, kao prelazno resenje, dok se i sam Microsoft ne oglasi i izbaci ponovo 8.1 na store-u, koji je ociscen od bagova, jeste da uradis lepo system restore i vratis se na 8-cu. Windows uvek prilikom bilo kakvog update napravi i restore point, tako da bi ovo trebalo da mozes da uradis bez vecih problema.
kako si to uspeo da blokiras admin nalog(da ti se blokira), ja imao 7cu ultimate x64 ugradovao direktno na 8.1 rtm 9600 i sve sljaka bez ikakvig problema.... probaj da napravis nalog preko microsofta, tj da iskorsits nalog od skypa, ja preko tog naloga se logujem na Win...... probaj iz safe moda da osposobis administratorski nalog, trebalo bi automatski da postoji administratorski nalog, pa da mu dodas samo privilegije......
ja nakon update-a na 8.1 imam problem sa gubitkom signala sa 95% na 35% i blokiranja bridzovanih racunara. Oba postanu blokirana. Prije update-a sam napravio klon particije na vecoj i samo isklonirao i vratio na 8-cu. Problem sa zakljucavanjem admin naloga na preko 20 racunara u razlicitim firmama(u pitanju su originali). Na nekim sam otkljucao, na nekim ne. Nisam skontao u cemu je problem. Mozda je neko otkrio. Ita stvar na razlicitim masinama ne funkcionise isto. Jbg. Sve masine su Intel Corei3, i5 ili i7.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.