Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: jedino sto nema tih Xeon procesora na trzistu.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: ::
1. Što se tiče potrošnje ti Xeon procesori troše manje nego obični C2D. Ovaj što sam ga prepravio deklarisan je na 80W, tako što se toga tiče još su zahvalniji nego C2D ili C2Q. Pod punim opterećenjem i klokovanim na 2333MHz temp je 55 stepeni
2. Ploča se odlično ponaša, rejting u Win 8 za cpu je 7.1, iako je ploča dno dna. Jedini problem koji imam je taj da su zamenjeni vodovi sa običnom bakarnom žicom koja ima običaj da se pomeri pa moram otvarati socket i vaditi procesor. Još radim na tome, kad nema kod nas ni u okolini nigde da se uzmu trakice koje odlično završavaju posao.
3. Što se tiče dostupnosti procesora, Xeon 771 baš ima svugde i po smešnim cenama. Ja sam ovaj dobio u zamenu za Core 2 Duo E6300 i Sempron 140. A koliko vidim recimo dual core sa 4 mb L2 se može naći za 1200 din, a quad core na 3.33 sa 12MB l2 za 6000 din.
4. Ako budete radili serija 53xx je najzahvalnija jer koliko sam čitao kod serije 54xx kada prebacite zbog biosa gubi se podrška za HT i SSE4.1
Ja pogledah ali nacionalne manjine se na gadjaju njima ko paradajzom...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
i ja sam gledao .. nema trenutno ali naleti s vremena na vreme .. samo moras biti strpljiv ..
:: Ja pogledah ali nacionalne manjine se na gadjaju njima ko paradajzom.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: ::
Javite mi. I ja sam video na tom sajtu da ima da se naruči ali jedina opcija slanja je bila China Mail do amerike. Javite mi kada ih prebacite da li je tačno ovo za SSE4.1 i VT.
Mali Abner
Od ovog čoveka sam uzeo, ostao mu je jedan dual XEON
na https://www.ebay.de mogu da se uzmu za smesne pare (10 - 15 eur) na aukcijama, a da se kupe odmah ima ih i za 30-ak eur. Probacu i ja ovo da izvedem, cim se vratim za Nemacku nabavicu jedan.
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Cestitam na uspeshno izvedenoj operaciji. Zameram jedino na objavljivanju. Sada ce onaj fantom (svi znamo ko je u pitanju) da zaradjuje leba prodavajuci xeone po 150 evra, dodushe dvojezgarne i to po popularnoj ceni od 80 evra. Cestitam jos jednom.
Javice se, valjda. Osim ako trenutno nije na zasedanju upravnog odbora Intela, gde ih ubedjuje da obnove proizvodnju c2duo procesora posto jer zato zbog toga sto iste manje vise uspesno tapka ovdashnjim vevericama po astronomskim cenama.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.