Ja imam pomenuti cooler i zadovoljan sam.Koristim ga na fx 6300 na fabrickim podesavanjima i ne cujem ga,uskoro cu da probam da podignem clock na preko 4ghz pa cu videti kako ce se ponasati i koje cu imati temperature sa koliko obrtaja u min. Pre nepunih mesec dana sam sklapao ovu masinu pa nisam sve isprobao i pratio,jednog dana sam digao na 4 ghz i lepo se pokazao temp su bile od 5-10 vise od normalnog i cini mi se da nije bilo povecavanja obrtaja.Iskreno nisam se igrao i sve pratio kad budem imao vremena isprobacu pa cu ako te interesuje ostaviti ovde rezultate.
Po mom kratkom druzenju sa ovim coolerom rekao bih da ce uspesno ohladiti tvoj procesor i da nece biti bucan.
Ja sam skoro montirao na 6300 cooler NIC F4.To bi trebalo da su veoma slicni i mogu ti reci da je dosta dobar cooler.Ako koristis stock za 4670 C30 bice extra.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.