dakle, sve je vrlo prosto a za mene ipak vrlo komplikovano. na desktop racunaru imam problem sledece prirode. kad god upalim monitor, nestane slika za 3,4 sekunde. dakle i ako ga upalim odmah nakon startovanja masine, ili pak u sred rada masine slika je na ekranu vidljiva kratki vremenski period i odmah nakon toga sve je tamno. da naglasim, kontrolna lampica na monitoru pokazuje da je sve ok i da sve radi, tj ne pali se crvena lampica, nego je stalno plava. sto bi trebalo da znaci da je sa kompjuterom sve ok. da li ovo znaci da mi je monitor crk`o? ako jeste, na koju foru radi te 3,4 sekunde kad god ga upalim. bukvalno upalim radi, ugasim i odmah upalim opet radi, ali samo tako kratko. nije mi jasno, svega mi.
Najjednostavnije je da probs taj monitor na drugom kompjuteru ili lap topu ili bilo cemu drugom, ako se isto ponasa on crkava i to ti je to, a sta crkava javice ti se vec ovi sto se razumeju u unutrasnjost monitora.
Ako se na drugim masina to ne desava onda je nesto do tvoje graficke karte, za koju nam nisi rekao koja je niti kako je povezana niti da li si imao sa njom mozda skoro problema.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.