nista odes slozis pricu kao i ja da ti je racun sa sve kutijom i garancijom ostao negde u unutrasnjosti srbije u vikendici a da je uredjaj kod tebe a oni imaju u kompu pod serijskim brojem da je jos u garanciji ako su fer zamenice ti.Ja sam tako zamenio plocu u altiju. do not fear CuMsHoT is here :D
Iskreno govoreci da sam ja trgovac ne bih ni trepnuo na eventualnu reklamaciju bez garantnog lista i racuna...
E sad srecom ja nisam trgovac...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Zovi nekog kog zna te tamo pa ce da ti srede.To se veoma cesto dešava ljudima što iz neznanja što eto desi se.Ja sve što sam nosio na servis nikad nisam imao garanciju jer sam znao ljude pa shodno stim i ti tako postupi. Da mogu da ti ne uvaže reklamaciju mogu ali i tu možeš da povedeš spor s njima i vola dobijali su spor jer garancija nije baš ono što ljudi obicno misle da je garancija pa se eto poneki trgovac pravi blesav. Inace ako ne žele da ti uvaže reklamaciju javi se pa cu ja da pozovem ljude da ih srede .) a i da obavestimo narodne mase koji to trgovci ne žele da prihvate pa da se zna da s njima nemamo posla cisto da se i mi redu naucimo. A šta kad racun izbledi i postane samo belo parce papira :)
zavisi gde! ja sam brdo stvari u altiu reklamirao na seriski kao i hdd wd u kimteku obicno glupi fiskalni pobeli
inace prijatelj kupio u BB u uscu tv neki lg od 80k ogroman i posle 3 meseca riknuo, racuna i garancije nigde nema, otisli sa slikom seriskog itd u prodavnicu ljudi ljubazno nasli pod seriskim fiskalni u racunaru ili sta vec i izdali mu novi i odneo tv na reklamaciju
Kolega realnosti malo... Kome da preti i zasto... tj. na osnovu cega...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: ili odes malo do inspekcije pa ce odmah i to ljubazno da ti nadju uredjaj po serijskom broju i uvaze istu :: :: ::
plus inspekcija ima da ga uputi prvo u udrzenje potrosaca .. izaci na teren SIGURNO nece :) .. zabole ih patka i nije im u opisu posla
:: Kolega realnosti malo.. :: Kome da preti i zasto... tj. na osnovu cega.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: ili odes malo do inspekcije pa ce odmah i to ljubazno da ti nadju uredjaj po serijskom broju i uvaze istu :: :: :: :: :: ::
gledam kako se moj sef na poslu use.. kad dodje neko i pripreti sa inspekcijom odmah moze sve i sta god kupac hoce.Negde je sef cak iskopao da ako kupac dodje sa svedokom da je kupio odredjeni artikal bas u toj radnji ,ista mora da prihvati reklamaciju ili sta god vec.Meni ovo sa svedokom malo smesno ali da mu verujem posto se covek ufrka na samu pomisao inspekcije (bilo koje)
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.