Samo da se pohvalim drugari da mi je upravo usao u kucu: http://bit.ly/16mbMby Nisam ga otvarao josh nemam vremena ni prostora trenutno ali za nedelju dana kada odem na odmor onda cu da ga otvaram i slikam.
i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S PP ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N650Ti-2GD5/OC BE SLi 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 CM Storm Sirus Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
Hahahaha to to, malo se podigla, udari koje ekserce i to je to.. :D
:: Dobar izbor, ali kada smo vec tu... :: Reci parketaru da lajsna nije dobro ugradjena.. :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ?? :: ::
vidim da vas interesuje vise moj parket nego sve ostalo. Prica je sledeca 100% bez preterivanja. Kupili smo stan moja zena i ja pre 3 godine. Renovirali ga sve od nule, parket nov i sve sto ide uz njega. Pre jedno godinu ipo dana u sred noci ( izmedju 3-4 izjutra) vice zena negde nam voda pusta, jasam se onako trgo iz sna skacem na noge ne znam gde sam i posle prvog koraka ja sam bio skroz mokar jer je voda bila do clanaka, a ja kako sam zakoracao (povukao nogu po podu) okupao se sa ledenom vodom. Pukao je ventil u kuhinji 8 metara od spavace sobe a voda je svuda bila preko lajsni. i za divno cudo samo su lajsne na nekoliko mesta promenile oblik parket se nije upropastio. Inace skupljali smo vodu i susili satima. Zivimo u soliteru na preko 20m od temelja!
i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S PP ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N650Ti-2GD5/OC BE SLi 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 CM Storm Sirus Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
Lepo i kvalitetno kuciste. Samo, informacija je nekompletna -
02.08.2013. 07:30
status: user broj poruka: 10999
sta imas SADA od kucista (nije valjda i ono iz Storm-serije?!?)? Da bi smo mogli da uporedimo...
Drugo: Galaxy S2 ce napraviti jos i bolje fotke od ove koju si nam poslao, ako se gazda malo potrudi, klekne na junacka koljena i tako sacuva perspektivu...
Re: Lepo i kvalitetno kuciste. Samo, informacija je nekompletna -
02.08.2013. 08:35
status: user broj poruka: 441
Izini u pravu si nisam rekao koje imam trenutno. Imam nekog ubogog Chieftec-a koj je nesto prozujao (pojavila se neka fantomska vibracija) i odlepio sam od nje. Inace sve fotke koje budem pravio prvo idu tebi u RAW formatu da obradish i nasminkas pa onda da kacim jer ja nemam osecaja za takve stvari (graficke). Inace CM Storm Sirus su 5.1 slusalice :)
:: sta imas SADA od kucista (nije valjda i ono iz Storm-serije?!?)? :: Da bi smo mogli da uporedimo... :: :: Drugo: Galaxy S2 ce napraviti jos i bolje fotke od ove koju si nam poslao, ako se gazda malo potrudi, klekne na junacka koljena i tako sacuva perspektivu.. :: :: Eve gi :: http://www.dodaj.rs/f/36/DT/17W8W5E9/ixtro-perspective.jp ::
o belom Storm Stryker-u ali meni se nekako vise svidja ovo moje nekako je vise `kockastije` + plus lepo ce se uklopiti sa sa plocom, napajanjem i na kraju sa slusalicama jer su u istoj boji i isto svetle.
Inace to sa RAW-on na S2 ne moze Mislio sam da pozajmim od kolege nekog Nikona sa objetivima od pola metra pa da slikam i tu tek imam RAW, mada videcemo koliko cu da budem raspolozen kada krenem u sklapanje.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.