ja imam samo jednu granu ata molexa a ne 2 na ovom sranju od napajanja.
ubacio sam sam 2 molexa sa iste graneNA 8pin adapter umesto sa razlicitih i situacija je sledeca u x16 slotu bippppppppp dok se u x8 muci malo i baca sliku instalira drajvere i prolazi 3d mark dal je to problem do struje ili da pojurim sata na ata molex pa da probam sA 2 GRANE?
i to se mucila pokrene brze kuler pa stane pa pokrene opet brze i tek onda slika dok u x16 samo bippppp .
Ne bih da saljem bratu kartu i da ga bacam u trosak za napajanje ako karta ne radi.Jos sam muku mucio morao da izvadim maticnu van jer u kuciste nece da stane mrcina kolika je!
Ali jednu stvar necu nikad moci da razumem, uzem covek zver kartu i onda se steka za kabel od 700 dianra...
Jos ako je monitor neki od 10K dianra cista poezija...
Dobrodosli u Paradajz Republiku Srbiju...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Minimum za tu kartu je 750 W i jedno 45 :: :: Mucis kartu, mucis napajanje :: :: ____________________________ :: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp :: ::
Karta nije kupljena vec dobijena i necu da ulazem u nju kad je necu zadrzati za sebe.Meni ovakva karta ne treba imam ja moju 6850.
+ ova mrcina nije ni mogla da mi stane u kuciste koliko je dugacka.
odneo sam kod jednog poznanika sve je ok radi,sad ostaje da kupim bratu napajanje za ovu kartu i da mu posaljem zajedno u paketu,Predlog za napajanje je dobro dosao.
Zavisi koju kintu zelis da ulozis u napajanje od 750W. A ona ti se krecu od 13 ljadi, pa na dalje. Da je solidno, ne neko bezveze. Tu oko 15 ljadi je lep odnos cena-kvalitet. A oko 11-12 ljadi ti je neki Chieftec.
Vish da ima 650 LC, ajde nekih realnih 600 W i ne gura mu kartu. Karta zdere struju. Napajanje od 50-60 evra za 500-600 W nema tu realnu snagu, tako da to otpada.
Uvek racunas da mora da ima jedno 30 odsto rezerve u napajanju. Mozda ce dodati jednog dana jos koji hard i naravno kada se zalaufa ceo komp u igricama ima da pojede napajanje. A pritom ni nemamo pojma o specifikaciji kompa njegovog buraza. Po kalkulaciji nekog proseka da ima neki quad ili dual prema 775 slotu, outervision daje oko 550-575 vati u zavisnosti od CPU (dual/quad).Sa i5 daje 565W. Dodaj na to jos 30 odsto i eto 750 W...skoro.
:: Napajanje od 500-600w koje relano kosta oko 50-60 :: tera komplet jacu malo masinu bez problema :: :: Napajanje od 100e ce da tera tu istu masinu + jos jednu kartu bez problema :: :: Ne mora da se daje 150e, zar ne :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.