Nigde ga nema na netu pa sam mislio da podelim sa vama. U pitanju je mini linija stara 20 i kusur godina. Cisto da se zna sta je nekad bio samsung (ne bih sada o tome), dok nisu uveli ono /\ umesto A u logo :)
:: Nigde ga nema na netu pa sam mislio da podelim sa vama. U pitanju je mini linija stara 20 i kusur godina. Cisto da se zna sta je nekad bio samsung (ne bih sada o tome), dok nisu uveli ono /\ umesto A u logo : :: :: http://www.dodaj.rs/f/N/sz/3YdD8sVh/img0101.jp :: :: Nagradno pitanje :: Da li biste kupili Galaxy S4 sa ovakvim logom? :D :: :: Apple je makar imao one LGBT boje u to vreme a ovi ... jad i beda . ::
Ova moja je te 1991. bila tesko izdrkavanje od linije, al jbg sad radi samo radio i SBS (super bass) i zamenjeni su zvucnici u kutijama A LADNO IMA KRISTALNE TWEETERE (PIEZO KRISTALI) :) Jebem je usta ne bi je bacio ni za sta, al zanimljivo kako te Koreanske firme malo malo pa promene logo .) Secate se Goldstara pre nego sto je postao LG??? .) A SONY I PANASONIC od kad postoje furaju ista slova! Zna se ko je tata... .) Polako procice ZAMZUNG LG era, i onog nekad LGBT colors Apple-a .) Nicija nije do zore gorela .)
to nisu kristalni tweeter-i:) logo neceg nije uopste merilo kvaliteta, to je samo zastitni znak koji ostaje zapazen od korisnika, kakve veze ima sto su ga promenili posle 30 godina..
:: Ova moja je te 1991. bila tesko izdrkavanje od linije, al jbg sad radi samo radio i SBS (super bass) i zamenjeni su zvucnici u kutijama A LADNO IMA KRISTALNE TWEETERE (PIEZO KRISTALI) :) Jebem je usta ne bi je bacio ni za sta, al zanimljivo kako te Koreanske firme malo malo pa promene logo .) Secate se Goldstara pre nego sto je postao LG??? .) A SONY I PANASONIC od kad postoje furaju ista slova! Zna se ko je tata... .) Polako procice ZAMZUNG LG era, i onog nekad LGBT colors Apple-a .) Nicija nije do zore gorela .) :: :: ::
Jebes logo, obratite paznju na kvalitet, kupis nesto srednje sto nije papreno skupo ili top ponuda i opet traje 20 i kusur godina, to danas nece da moze, cak ni u top ponudi bilo kog proizvodjaca bilo cega...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.