Kupio sam novi HDD WD Blue 1TB i imam problem sa konfiguracijom... U toku rada smrzava kursor racunar postaje neupotrebljiv ali sve to na 3-4 sekunde ionda odradi sta mu je bilo zadato (to mi se desava recimo i sad dok ovo kucam da ispisem rec, a on posle par sekundi prikaze na ekranu). Ono sto sam jos primetio je da kursor nije bas uvek kakv treba da bude, recimo tekst marker ( http://www.webopedia.com/FIG/POINTERS.gif ) srednji na slici cetsto je razlicitih boja u zavisnosti na koju povrsnu ga pomerim (zut-plav, ljubicast) dok recimo link kursor (ruka) se pretvori zuckasto crvene linije. Druge artifakte nisam primetio cak ni u igrama! HDD iako je nov cujem da krlja kao recimo satri maxtori (doduse ne toliko bucno bas).. Windows 7 je u pitanju Ja sam probao sve sto sam znao i umeo sad menjam jos driver za garfu, da li neko zna sta bi jos moglo biti?
ali nisam mogao da odolim. Promeni avatar u AMD pa će sve da radi. But seriously folks. Vidi kako stojiš sa drajverima za chipset i dobro proveri sam HDD, iako je nov neznači da je i dobar skroz. Pogledaj i šta se sve događa po sistemu, mož` biti neka buba pa vuče rezorse ko ludo.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.