to im je zastitna boja i po tome su specificni, te se razlikuju od drugih, meni ne bi smetalo iskreno, ali nije mi se nekako nikad davalo toliko na fan i vise volim crnu ili providno-crnu sa nekim diskretnim diodicama(belim)
:: Dobro su se setili da promene onu govnavo braon :: Jes da je ima i dalje ali je bar 90% ventilatora crno sad :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
zasto bi kupio nesto ako mislis da je bacanje para? Njihovi hladnjaci imaju odlicne performanse, stavise medju najboljim su i vrede taj novac, jedino su mi ventilatori nekako skupi.. ali nazalost izbor je mizeran, kad bi dosli oni mocni scythe typhoon bila bi druga prica.
:: Sad su se povecale sanse da jednog dana bacim pare na neki njihov vent ili kuler :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: ::
Cene kulera su OK, to stoji, ali ventovi su po meni preskupi, ma koliko bili dobri. Inace, kada bih bacao pare, pre bih kupio nekog CM (Po)Sejdona, nego neku budzelaciju od Noktue. Nekako mi je glupo da mi kuper pokrije celu maticnu.
pa kako celu maticnu ako je kuler sa 1 tower-om.. pokriven si tek sa D14, ni meni se to ne svidja.
:: Cene kulera su OK, to stoji, ali ventovi su po meni preskupi, ma koliko bili dobri :: Inace, kada bih bacao pare, pre bih kupio nekog CM (Po)Sejdona, nego neku budzelaciju od Noktue. Nekako mi je glupo da mi kuper pokrije celu maticnu :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: ::
:: pa kako celu maticnu ako je kuler sa 1 tower-om.. pokriven si tek sa D14, ni meni se to ne svidja :: :: :: :: Cene kulera su OK, to stoji, ali ventovi su po meni preskupi, ma koliko bili dobri :: :: Inace, kada bih bacao pare, pre bih kupio nekog CM (Po)Sejdona, nego neku budzelaciju od Noktue. Nekako mi je glupo da mi kuper pokrije celu maticnu :: :: :: :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: :: :: :: :: ::
meni su iskreno ovi novi kuleri 10x ruzniji, de nadjose crno da slazu sa braon
:: ima mrsavije resenje Noctua NH-U14 :: i nekakva nova mrcina :: http://www.ninjalane.com/articles/events/computex2k13-1/page4.asp :: :: :: pa kako celu maticnu ako je kuler sa 1 tower-om.. pokriven si tek sa D14, ni meni se to ne svidja :: :: :: :: :: :: :: Cene kulera su OK, to stoji, ali ventovi su po meni preskupi, ma koliko bili dobri :: :: :: Inace, kada bih bacao pare, pre bih kupio nekog CM (Po)Sejdona, nego neku budzelaciju od Noktue. Nekako mi je glupo da mi kuper pokrije celu maticnu :: :: :: :: :: :: :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
pa nije strasno, elegantno je (u neku ruku), samo sto ja ne bih stavljao vise od jednog kulera.. ali moras priznati da ovo apsolutno nema konkurenciju: http://goo.gl/Uvt9h
podjebavas ti malo a? Smo rekli da na rasnoj, verskoj i kuler osnovi nema vredjanja !!!
Taj L je bas gay, slazem se, tako pljosnat i zdepast, S model je vec extra http://goo.gl/e66v1 Jos kad ga uzmes za 10 funti na akciji u Engleskoj, de ces bolje?
haha nisam mogao da nadjem sliku kucista sa tim ventilatorom nazalost, jer verovatno to niko nikad nije ni uradio izvini dex ali ruzniji nisam mogao da nadjem
:: podjebavas ti malo a :: Smo rekli da na rasnoj, verskoj i kuler osnovi nema vredjanja !! :: :: Taj L je bas gay, slazem se, tako pljosnat i zdepast, :: S model je vec extra http://goo.gl/e66v :: Jos kad ga uzmes za 10 funti na akciji u Engleskoj, de ces bolje :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.