ćale se istripovao i pita me za neki silikonski kontakt sprej za računare...ja mu kažem da tako nešto ne postoji...on me ubeđuje u suprotno...sad...da nismo ovnovi i jedan i drugi(kad je naš roditelj - sin i obrnuto odnos u pitanju) ja bih iskulirao ali neću da me jebe matori drkoš kome ne mogu da objasnim da tako nešto ne postoji.
Pitanje jel čuo neko za takav neki sprej??? support normality
Muahaha..ovo je za podmazivanje..ne za čišćenje :)...ujutru ću da ga iznabadam ionako je odavno slabiji od mene :D :) support normality
:: Naravno da postoji, samo, nema nikakve veze sa ciscenjem i nije striktno vezan za racunare. Sluzi kao lubrikant :: Npr: http://goo.gl/ScXy :: :: E sad, izvini se `matorom drkosu` i mrs u cosak .
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.