Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
HO 6735s i HP DV7
STRANA 1 OD 1
MilosNBG HO 6735s i HP DV7 28.05.2013. 12:55 T53218

status: user
broj poruka: 1586
Dva pitanja za postovane kolege

HP 6735 - radi, ne pregreva se, cist je, ispravne memorije itd itd itd ali ima trip da dok radi, odjednom zavrti cpu kuler na max i ugasi se. Uradjen hard reset i nakon reinstalaije sistema lepo radi ali znajuci njhovu boljku, da ne pocinje ploca da brljavi?

HP DV7 - normalno ugasen i vise nece da se upali, svetli led za punjenje i to je to. Kada se pokusa paljenje na kratko zasvetli power i zavrti kuler i stane i to je to. Probane sve poznate procedure hard reseta, bios recovery-ja i ostalo. Komponente tipa memorije i cpu hdd wifi i tako proverene i ispravne su. Pre nego sto je otkazao nije hteo da radi wifi, nije video wifi karticu. Koji mu je? :)

P.S. Korisnik kod koga nosim lapove na popravku neka mi pusti na mejl, ako treba da se radi ploca, cenu za to planinarenje .)

U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re 28.05.2013. 14:06 #494802

status: user
broj poruka: 4163
Vidi mail

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs