Drugari, crko na jednoj ploci alc662 5.1, skinuo ga i tek sada vidim da nemam isti:O. Koja zamena bi mogla? Da li bi radio 655, 883, 880,. 888...Neki su 7.1, a neki 5.1. Izgleda da imam sve osim ovog sto sam hteo da zamenim...ccc Naravno, svi su istih dimenzija, isti broj pinova...
Znam, znam, ali nije moguce staviti PCI sound card, jer je jedan PCI slot ostecen, a drugi bi koritstio za LAN jer je i on crko na ploci i chip uklonjen jer je bio u kratkom spoju. USB audio je ok, ali ga trenutno nemam, a hitno za danas da sredim.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
E jbg, ne znam sta da radim. Stripy, znaci bas mora isti? Mislim, da ne pokusavam sa 888? Bar me ukakilo i nasao sam LAN chip RTL8201CL koji mi treba, pa cu onda njega da zalemim i osposobim int. LAN, a oslobodim PCI za zvucnu:) Za promenu, bar imam neku opciju.... Inace, radi se o krsu nad krsevima GF7050V-M7:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.