situacija je takva covek nema pare da zameni kartu a niti da je prekugla pa nam preostaje reflow.Kartica je radila godinu dana posle prvog reflow-a.Sreca je te ja imam duvaljku koju koristim za izradu vostanih figura pa cu mu to odraditi za dz.Nego interesuje me koji je fluks potreban staviti onaj vodeni ili u pasti citao sam da je pozeljno staviti to pre grejanja?
ma sta ce ti flux, ne isplati se za tu varijantu, bolje uzmi neku manju lemilicu pa peckaj redom
:: situacija je takva covek nema pare da zameni kartu a niti da je prekugla pa nam preostaje reflow.Kartica je radila godinu dana posle prvog reflow-a.Sreca je te ja imam duvaljku koju koristim za izradu vostanih figura pa cu mu to odraditi za dz.Nego interesuje me koji je fluks potreban staviti onaj vodeni ili u pasti citao sam da je pozeljno staviti to pre grejanja :: :: Svaki savet je dobro dosao :: ::
:: Krpite pokvareno a i to pokvareno je vec bilo krpljeno... :: aj da je gtx 480, nego je garant je neka 9600 g :: od 1 000 din u pitanju, ili gresim :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Bolje da proda tu kartu dok još može, makar i takvu. Velika je mogućnost da će i dalje crkavati, a onda će ga sve to izaći skuplje nego sama karta. Bolje da uzme nešto drugo. Srče to mnogo struje...
I nije bila baš pametna kupovina. Tako se i ja zeznuh sa 8800GTS TOP :D
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.