Super. a koji su uslovi? samo mod kucista i to je to? Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
nisam siguran koja će biti pravila, treba pratiti HWG zbivanja
11.04.2013. 13:53
status: user broj poruka: 119
Sve bi trebalo da se zna u narednih 8-10 dana, znam samo da će biti dosta vremena za igranje, da će biti navodno jedan 3D monitor među nagradama, navodno grafička karta, napajanje, ventilatori, majice itd...
Re: nisam siguran koja će biti pravila, treba pratiti HWG zbivanja
11.04.2013. 13:59
status: user broj poruka: 2076
Slucajno sam slomio providnu stranicu mog arc midi kucista, tako da cu morati da se pozabaviim kucistem u svakom slucaju:)
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Sve bi trebalo da se zna u narednih 8-10 dana, znam samo da će biti dosta vremena za igranje, da će biti navodno jedan 3D monitor među nagradama, navodno grafička karta, napajanje, ventilatori, majice itd.. ::
`dva vendora moći će također davati bodove prvim trima natjecateljima u prethodnim kategorijama – 3,2 i 1 bod (ASUS neće bodovati natjecatelje koji ne koriste ASUS MBO)`
Malo diskriminacije od strane ASUS-a, ali nista strasno.
Enermax , gospodska firma, garant im tako nesto nije ni palo na pamet.
:: :: http://www.hwgurus.com/forum/f64/hw-gurus-case-modding-natjecanje-2013-a-3024 :: :: :: `dva vendora moći će također davati bodove prvim trima natjecateljima u prethodnim kategorijama – 3,2 i 1 bod (ASUS neće bodovati natjecatelje koji ne koriste ASUS MBO) :: :: :: Malo diskriminacije od strane ASUS-a, ali nista strasno :: :: Enermax , gospodska firma, garant im tako nesto nije ni palo na pamet.
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Ja imam MOBO i GPU od Asusa, kuciste sam modovao davno onoliko koliko sam zeleo, ali nije to nista u poredjenju sa modovima koje je recimo JBL radio. :: ::
Nije već par godina, mislim zvanično od 2011, mrzi me da guglam. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ
:: cek, zar ASrock nije pod ASUS-om :: :: Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod.. :: :: :: Ja imam MOBO i GPU od Asusa, kuciste sam modovao davno onoliko koliko sam zeleo, ali nije to nista u poredjenju sa modovima koje je recimo JBL radio. :: :: :: ::
Nigde ne piše da HW ne može da se pozajmi .) shodno tome nigde ne piše ni da više od jednog ne moze da učestvuje na pojedinačnom projektu, zajmite se i igrajte :) jahoću i to uskoro samo da mi blokovi creva i još neke gluposti koje sam počučio preko EK stigne kući :D
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.