moze i sa 2 grane ali da je ok ,napajanje gura C2D E6300 (ne klokuje CPU) grafa Radeon 4550 4 gb ram 2 diska , DVD rezac i ugradjeni kuler sa kucista 12 ica. Namestam drugaru komp LC power office edition (caktanje diskova,bsod) mu napravio show program.
Koji LC Power? Imao sam 420H12 sa x3 450, 2x2gb ddr2, 2x HDD, HD4850, DVD RW, interni chitach kartica sa usb i 3 ventilatora na kucishtu, 8, 9.2, 12cm...
Sada Imam LC power 600H, x3 450 otkljuchan u x4 , 2x4gb ddr3, 2x HDD, HD4850, DVD RW, chitach kartica i 4x12cm ventilatora jer sam menjao kucishte
Istina je da sam reklamirao 600H i dobio drugo napajanje jer je kao nov vrteo ventilator na max. obrtaja. Za sada je ok, tako je to kod nas, pogotovo sa novim komponentama...i skuplja napajanja crkavaju ili im neshto manjka... Hteo sam Chieftec Arena 500w ali sam odustao zbog cene, a ovaj LC nema loshe komentare, ne kazem da je sjajno, ipak je office...
Secam se Zito 400w je kod mene napajalo x2 4200, 2gb ddr2, x1650xt, 2xHDD, DVD RW, ventilatore 3 kom. dugo vremena i josh je zivo i radi na x2 240, 1,5gb ram, hdd, DVDRW, integrisana grafika, i dva ventilatora. U to vreme sam i igrao igre, sada me to proshlo... Kupi LC 420H12
daj nemoj zezati, ja guram C2D E6600/grafika 7600GS/4G EvoOne/3,4hdd-a/DVD sa DELL 350W koje nema cak ni 24-pin.. doduse to je bolje napajanje od ovog LC-a, ali svakako hteo-ne hteo, ti moras uzeti LC jer je jedino koje valja necemu a da je jeftino, cak ni Chieftec nije vise kao sto je bio, kad sam video kakva su im sadasnja GPS napajanja, uopste se ne razlikuju od LC-a, nisu vise ni `heavy` kao nekad:)
:: moze i sa 2 grane ali da je ok ,napajanje gura C2D E6300 (ne klokuje CPU) grafa Radeon 4550 4 gb ram 2 diska , DVD rezac i ugradjeni kuler sa kucista 12 ica :: Namestam drugaru komp LC power office edition (caktanje diskova,bsod) mu napravio show program ::
ako nista uzecu mu ovo sto je dexter predlozio @imarkovic sa napajanjem od nekog compaq gde je bio P4 isprobao sam konfiguraciju ,sve normala 20 pina isto tu je oko 300 W ,Asusova je ploca Asus p5q ws sa Pcprobe gledam napone sve fiksno ne pomera ni za 10 deo volta ,dok su sa LC varirali naponi.Sad sam ovaj LC stavio na P4 prescot compaq radi normalno sve,pretpostavljam da ovaj LC nema dovoljnu amperazu za C2D t.j vremenom je oslabilo.
Ako hoćeš kulturno napajanje za 50€ uzmi Seasonic SS-400ET, odlično napajanje, 30A na 12V grani, realno će izgurati dosta više od kineza koji su nominalno jači. Vrlo tiho, efikasno - 80 Plus Bronze.
Inače za tu konfiguraciju ni 300W ne treba - samo realnih 300W, ne mislim na oznake na kinezima :)
Licno ne bi isao ispod LC Power LC600H-12, V2.31, kakva god da je konf. u pitanju. Od jeftinih napajanja ovo je neki best buy, a sposobno da gura i mnogo zahtevnije konf. od te, dokazano...
Bukvalno tako, kod mene licno x6 phenom OC + gtx 470 , radilo skoro vise od godinu dana, a pre toga atlon II x4 i gtx 260 sve stoka koliko trosi, posle prebaceno u slabiju masinu i crklo kad je izbio osigurac, nista nije povuklo za sobom. Ne postoji bolje napajanje za 30e
:: Licno ne bi isao ispod LC Power LC600H-12, V2.31, kakva god da je konf. u pitanju. Od jeftinih napajanja ovo je neki best buy, a sposobno da gura i mnogo zahtevnije konf. od te, dokazano.. :: :: ___________________________________________________________ :: http://danijelk83.wix.com/dk3dgraphic :: GA-970A-UD3, AMD FX 8120@4.0, Gainward 4850 512 DualSlot, Kingston 4x4 Gb DDR3 1333 CL8, Samsung 840 SSD+F3 500Gb, LC ProLine 600W, Ellite 332 ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.