pogrešnim fajlom je uflešovan bios na pomenutoj ploči i sada je mrtva. Može li neko od vas da programira bios (ja nemam programator) ili eventualno da li neko od vas ima neispravnu ploču i da mu ne treba BIOS chip i dao bi ga ili prodao?
Neko ko ima eprom moze ti upsati Bios kojii valja. Svaki PC servis ima eprom, mislim da za upisivanje traze oko 10e. Pretrazi oglase...
:: :: Poštovane kolege :: :: pogrešnim fajlom je uflešovan bios na pomenutoj ploči i sada je mrtva. Može li neko od vas da programira bios (ja nemam programator) ili eventualno da li neko od vas ima neispravnu ploču i da mu ne treba BIOS chip i dao bi ga ili prodao :: :: Unapred hvala na odgovorima :: :: Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.