Raspitivao sam se po forumu i umesto FM2 platforme kupio sam AM3+ sa x3 450. Pre sam imao GA 760g ddr2 i isti procesor, otkljucao ali nestabilan totalno. Sada sam sa MSI 970A otkljucao procesor i testirao sa Prime95 3h35min, izabrao sam test BLEND i proshao je bez problema... Da li treba da testiram sa Small FFTs ili sa In-place Large FFTs? Ili drugim programima kao shto su Orthos ili Linx?
buraz mi ostavio xbox360 pa igram top spin4. probao sam i najnoviji krajzis, konzola je prava stvar...system requierements, fps, shta to beshe...hehe
sto se grbo rodi vreme neispravi
:: Ako u igrama nema problema, onda je stabilan :: Meni je 720BE sa 4 jezgra prolazio testove, a onda mi je jebeni Krajzis napravio picvajz :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: ::
Ako je stabilan u Prime 95 3h.onda nema problema. Tesko ces procesor opteretiti full sa bilo kojom igrom. Sto se tice konzole ona jeste dobro postapalo Pc-u. Ali samo to i nista vise.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.