Posle duze pauze vratih se na berzu i to sa quad procesorom po 1x u zivotu aleluja :D
Procesor nije nesto ali za bolje para nije bilo. Malo sam klokovao i postigao ovaj rezultat bez dizanja voltaze,kako vam se cini jesam li dobro sve podesio?
620 moz` lagano da napucas na 3,5-3,6GHz ako imas malo bolji hladnjak.
Ako otkljucas L3, onda je u rangu sa 955BE ako je na 3,2GHz ,logicno..
Sve si dobro podesio. Ako hoces jos da kloknes, nabij mu nekih 1,44-1,45v i probaj na 3,3GHz.
Trebalo bi da moze.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Posle duze pauze vratih se na berzu i to sa quad procesorom po 1x u zivotu aleluja : :: :: Procesor nije nesto ali za bolje para nije bilo :: Malo sam klokovao i postigao ovaj rezultat bez dizanja voltaze,kako vam se cini jesam li dobro sve podesio :: :: http://prntscr.com/w6vg :: :: Prverteo sam prime i igrice stabilan je naa 3ghz na 3.2 restartuje komp :: :: interesuje me citah da ovaj procesor ima opciju otkljucavanja l3 kesa?Ako se otkljuca jel je onda u rangu 955Be phenoma :: :: do not fear CuMsHot is here :D
nemam imam box kuler zadovoljan sam sa 3ghz dok ne kupim neki bolji kuler.Jos samo da uzmem neku plocu koja oktljucava l3 posto moja stara ddr2 nema tu opciju u biosu.
Uzgred kad sam vec tu koliko para mogu da dobijem za 2x2gb ddr2 800 i ovu plocu
Nista vidno neces dobiti ni sa otkljucavanjem l3 kesa,a kamoli sa prelaskom na ddr3. Teraj to sto imas,a kad budes hteo nesto brze menjaj sve u kompletu
Lako mozes da saznas da li uopste taj CPU ima L3...
Skines hladnjak, i napisi mi ovde sve one brojeve koje pisu na procesoru.
Onda cu ti reci da li uopste imas sansu da otkljucas taj l3, jer, recimo, ja sam imao jednog x4 620 kojem se L3 otkljuca, ali baca BSOd posle nekog vremena, jer mu je L3 defektan..
:: nemam imam box kuler zadovoljan sam sa 3ghz dok ne kupim neki bolji kuler.Jos samo da uzmem neku plocu koja oktljucava l3 posto moja stara ddr2 nema tu opciju u biosu :: :: Uzgred kad sam vec tu koliko para mogu da dobijem za 2x2gb ddr2 800 :: i ovu ploc :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/msi-k9a2-cf-f/comp_comp_mboard/24/89 :: :: v2 verzija sa hladnjakom pored procesora u garanciji do oktobra 2013.full bo :: :: i sta predlazete od ploca i ddr3 rama i naravno kulera u paketu sa ovim procesorom :: :: :: do not fear CuMsHot is here : ::
Netacno. Dobice, ne sada 50% performansi, ali tamo gde je L3 krucijalan, mogu biti razlike i preko 25%.
:: Nista vidno neces dobiti ni sa otkljucavanjem l3 kesa,a kamoli sa prelaskom na ddr3 :: Teraj to sto imas,a kad budes hteo nesto brze menjaj sve u komplet :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.