Ovako, ubacio sam metalnu usb fles i prsnula je varnica od statickog naelektrisanja i momentalno je zvuk nestao a komp se posle par sekundi restartovao uz bsod, konstantovo sam da je otisao front panel jer kad izvucem hd audio iz zvucne zvuk radi a kad ga vratim u zvucnu ponasa se kao da je ubacen na front panel recimo sluske i nema zvuka... Moze li se kako popraviti front panel ako je neko s tim upoznat?
Vidiš da čovek kaže da je sve ok kad izvuče front panel iz zvučne a pobrljavi kad ga ponovo poveže.
Nisam neki serviser ali čisto sumnjam da to ko popravlja ,na cooler masterovom sajtu možeš kupiti skroz novi panel za 1000 dindži ali pitanje je kako ćeš to nabaviti u srbiji.
Moze biti i zvucna, ako se neko pojavi da zna malo vise o ovome da pomogne. Da pojasnim imam zvucnu karticu ubacenu u pcie x1 slot od maticne sto se dobija x-fi, znaci nije integrisana zvucna na ploci.
Ako bi na njemu crkao za te pare onda stvarno...:)
:: Nista uskoro uzimam cosmos 2, valjda kod njega nije uradjen tako front panel : :: :: i7 920@3.9ghz 1.24V, intel 330 120gb ssd, 7870 ghz edition, rampage II extreme, corsair hx1000w, h50, patriot viper 3x2gb ddr3, 5tb storage, haf 932 :: :: :: :: :: I meni je vrisnuo na 922 i jednostavno ga vise ne koristim :: :: :: :: http://forum.coolermaster.com/viewtopic.php?f=29&t=1523 :: :: :: ::
Sad radi, kad sam povezao komp preko hdmi-a na tv pa sam u `change sound card settings` stavio na speakers proradilo, mora da se softverski bila nesto zvucna zabagovala posle electro-statickog soka :) Edit: ne radi opet dok sam sredjivao cable menadzment i odustao sam od toga, verovatno je zvucna otisla neki deo koji detektuje front headphone jack.
Broj postavljenih tema: 60377. Broj poslatih odgovora: 647203. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.