Imam jedan razer diamondback i eksterni wd hd, oba pate od istog problema, prekida u toku rada. Mis gubi kontakt na momente, moze da izazove restart racunara, hd prekida povremeno prilikom kopiranja i prijavljuje gresku, pa moram kopiranje da pustim izpocetka.
kao prvo treba da ustanovis kvar pa da vidis da li se `isplati popravka` Da li ti se to desava i sa drugim usb uredjajima i da li si probao drugi mis i hdd moguce da te zeza drajver za usb ili napajanje proveri prvo sa drugim misom i hdd-om
Oba uredjaja imaju 4god otprilike. Mis ne radi vec dve, sumnjam na prekid u kablu negde verovatnu u njemu samom. wd hd je poceo da pravi problem jos kao nov, bio mi je ostao ukljucen u usb celu noc i od tada zeza.
I nisi odg jel se to desava na svakom usb portu?Meni to smrdi na usb.tj na napajanje za usb cim ti je hdd poceo da zeza kad je ostao upaljen.
Intel i5 2400 Gigabyte z68p ds3 Msi Gtx 560ti Hawk 16gb ddr3 Samsnug 830 ssd 64gb + Hitachi 1tb sata3 Lc Power proline 500w Logitech g 105 + g 500 Dell U2312HM Aerocool Strike X ML 10.8.2
:: Oba uredjaja imaju 4god otprilike. Mis ne radi vec dve, sumnjam na prekid u kablu negde verovatnu u njemu samom :: wd hd je poceo da pravi problem jos kao nov, bio mi je ostao ukljucen u usb celu noc i od tada zeza :: :: :: ::
Za pocetak, zameni kablove na oba uredjaja. Koji HDD je u pitanju? Spoji ga (ne preko USB) u racunar i iscitaj SMART i vidi u kakvom je stanju. Mozda i USB kutija zeza.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.