Na napajanju LC600h, stavio sam neki scythe i vezao ga na napajanje, medjutim cini mi se da nema dovoljno snage da ohladi, na lc-u je bio neki vent 0.2A, ovaj je 0,26, predlog koji vent da stavim a da nije vise od 1000 din?
Are you classified as human? `Negative, I am a meat popsicle.`
Napajanja obicno koriste ventilatore koji se okrecu na vecem broju obrtaja (2000 ili vise), tako da ga vent moze ohladiti kad se zagreje. Neka napajanja nemaju mogucnost regulacije broja obrtaja, pa na njih obicno idu tisi ventilatori.
Pogledaj sta pise na orginalnom ventilatoru, nadji specifikacije modela na internetu i kupi slican.
Na nasem trzistu slabije ima tih mocniji 12cm ventilatora. Dobar izbor je CM Excalibur, samo sto je 12e.
neki vent koji sam dobio uz kućište. Neki Thermaltake tt1425. Karakterističan je zato što ima baš veliki broj obrtaja, tih je i centralni deo je narandžast.
I radi lepo. Čak štaviše hladi bolje nego originalni (neki guan yu, guan ming tako nešto).
Jesi li baš siguran da ne hladi dobro napajanje? Na osnovu čega si to zaključio?
Pa recimo pipnuo sam napajanje, koje je 30 posto toplije nego sto je bilo sa njegovim ventom, uzeh neki CM na 2000 obr. i jos jedan za kuciste pa cemo da vidimo, izgleda da je ovaj Scythe neki ultra silent bla bla protok vazduha nema, ako mu i to ne pomogne napajanje ce da dobije tavan, `bem ti kuciste bez filtera za prasinu
ubudzio sam, sa 2 venta na kucistu, hyper tx3 na cpu sa jednim, i novim ventom u psu, i novom pastom na cpu, temp. idle procesora 38 c, nece manje da ga jebem, mada nikada manje nije ni bilo.... 955be c2, moracu da ga zastitim od buba ocigledno,
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.